Jp ;)) Veš kako usak ma svoj okus, noben te ni siliu da klikneš na povezavo tup tup muzike ;))) Drugač pa nimam nč prot čefurjem, po eni strani so mi carji -> človeka se gleda po osebnosti in ne… ...prikaži več po nacionalnosti ;))
Meni se pa zelo lepo sliši. Vsaka molitev ali napev, ne glede na religijo ima nekaj posebnega v sebi. Men je ta všeč, čeprav nič ne razumem, upam, da kaj lepega opeva.
Al pa ko mularija nabija tisto tup tup tup musko. A to je pa boljš?
Tista tup tup tup muska namreč tudi ni naša kultura, da se razumemo.
Jp ;)) Veš kako usak ma svoj okus, noben te ni siliu da klikneš na povezavo tup tup muzike ;))) Drugač pa nimam nč prot čefurjem, po eni strani so mi carji -> človeka se gleda po osebnosti in ne… ...prikaži več po nacionalnosti ;))
te pa naj gre od kod je prišel
Vaš komentar je bil zaradi kršenja kodeksa odstranjen. Uredništvo
sEVEDA NE, KER V AVSTRIJI NE BI KAJ TAKEGA POČELI KAR POČENEJO PRI NAS.TO JE NAVADNA PROVOKACIJA IN KALJENJE MIRU
Če mi loh usak dan poslušamo zvonjenje na vaši cerkvi loh vi tudi našo molitev usaj enkrat poslušate :)
Kako ne bomo če smo ga že sinoč ? hahaha :)
a to je za tebe primerljivo.. dej spakiraj..
Vidim da tebi določena družbena "pravila" niso ravno jasna ... ti jih bodo ostali razjasnili ;) na hitro !!
Meni se pa zelo lepo sliši. Vsaka molitev ali napev, ne glede na religijo ima nekaj posebnega v sebi. Men je ta všeč, čeprav nič ne razumem, upam, da kaj lepega opeva.
mijaliza# očitno je nekdo tu ekstremno kulturno nerazgledan ... :) se opravičujem če zveni kot žalitev vendar je dejstvo...
Bodo že pravi poskrbeli da se to ne bo ponovilo ;)
haris# očitno nekateri ne poznajo zgodovine na teh tleh... drugi pa se ne zavedajo da bodo še bežali in si nezdrznili tovrstnih izjav :)
ah za jajca ga ulečejo..
Super je bilo. Malo za popestritev in čudovita ter pomirjajoča uspavanka. Uživali smo , nekaj novega.
emina.ta cerkev je tukaj avtohtona in ni to isto.
kaj je slovenci vse vas moti ,kak nas ne moti vasa crkev,pa i v Bosni ima druzba Slovencev kje se i oni mole pa nam je vseeno
Kot prvo dobro da ni zavijal tukaj kje sem jaz ker bi znorel. Kot drugo po osmi uri tak kraval zganjat je nezakonito.
Svaka čast (Y)