Slovenija
6767 ogledov

Fides zaman čakal ministrico, zdravniki besni

Komentarjev 59
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Jernej65 14:04 26.januar 2024.

Najbolje, da vlada odstopi in dohtarji bodo začeli delati, ker ne bodo imeli koga za izsiljevati, država pa prišparala milijarde in potem pride Janez... o bog.

• Ender3 15:13 26.januar 2024.

Jernej s tem predlogom bi se celo strinjal, če ne bi bila alternativa Janez in njegova D.o.o.

• Kmodri_ 15:54 26.januar 2024.

Če pride vodja rume sekte na oblast, pol nam sam bog pomaga...

ajda0 19:05 26.januar 2024.

Bravo ga.Ministrica , tako se dela , nesramnost je treba dat na ignor, da zacutijo bumerang !

rajko55 08:35 27.januar 2024.

Ajda....tak si polna dreka, da te bo štigličeva odpeljala v zakol....

Mehičanka76 00:55 27.januar 2024.

Za stavkanje več kot en dan, ne bi smelo biti plačila. Oni bodo stavkali za višje plače, ljudje ne moremo do njih, najboljše plačan kader v državi bi rad pa povišico in plačilo. Jao bože!

lopov 19:55 26.januar 2024.

NAGNATI NESPOSOBEN KADER... ALI IZREDNA ODPOVED ZA OGROŽANJE ZDRAVJA LJUDI

rajko55 19:14 26.januar 2024.

Ta kuzla grda nesposobna misli, da smo že venezuela....

• www 19:44 26.januar 2024.

Rajko! Ne gre vec kulic prodajat, prasicek mali?

rajko55 19:51 26.januar 2024.

www....mršš nedofukanec

• munja 17:57 26.januar 2024.

Na polikliniki v Lj. vsi normalno delajo, nikjer nobene sledi od stavke, sem se sam prepričal.

• jezero 08:40 27.januar 2024.

Relativno spoštovan poklic je spolitizirani Fides spravil na raven ničevosti. Škoda za marsikaterega zdravnika.

• jezero 08:44 27.januar 2024.

Zdravništvo je postalo nekaj umazanega. POlitično zmanipulirana brozga.

• SamoResnica 07:47 29.januar 2024.

Ne zavedamo se, da bodo zdravniki kljub temu, da stavkajo in ne opravljajo svojega "dela" na koncu dobili svoje premajhne plače (5.500 EUR).

• SamoResnica 07:49 29.januar 2024.

Država namenja milijone in milijone za odpravo čakalnih vrst, na koncu pa so čakalne dobe daljše... Zakaj so isti ljudje še vedno na zaposleni na ministrstvih in na zdravstveni zavarovalnici, če je NEPRESTANO isto sranje????

• jurij2 20:27 26.januar 2024.

Prvo med stavko se ne dela pri pravatniku.drugo kdor stavka takoj odvzeti soglasje za delo drugod.tretje preklic vseh soglasij za delo drugod.cetrto nabava materijala direktno brez posrednikov.peto prepovet lobiranja in obiskov pri potnikih.

• PaPajapopi 17:58 26.januar 2024.

ubogi dohtarji....https://youtu.be/cPpybZNCNuM?si=7gl7XNHI1gm-43TP

• lojs 18:31 26.januar 2024.

tale portal mi je bil včasih všeč, ker je bilo malo komentarjev na članke, po nekaj letih je tole postala greznica levičarskih aktivistov ... seveda brez vsebina, ampak samo neskončno pluvanje ... kaj imate od tega, razen da vas žurnal24 ...prikaži več ljubi, ker imajo obisk ... nadaljujte s svojim delom

ajda0 19:14 26.januar 2024.

Tukaj pisejo besni bolniki in ne strankarski prijatelji z 5.000€ na mesec, meni gredo na zivce reklame z gnilimi zanemarjenimi nohti na nogi ! Nagravzna reklama ki nikogar ne moti na 24...jih imajo v supergah.

• lojs 16:23 26.januar 2024.

ali mi rabimo dohtarje, ali mi rabimo minimala 900€ ... živim na severu, torej mi je ovira velika gora, karavnkae ... predelč sem od meje , sicer pa isto kot v yugo vukojebini, čez mejo, VUKOJEBINA od države

• leonardo 07:39 27.januar 2024.

Če živiš tako daleč od Slovenije, zakaj misliš, da moraš krojiti usodo nas, ki se borimo za pravice bolnikov? Pusti "vukojebino" nam, ti pa počasi ponikni in se klanjaj tujcem, ki pa ti po vsej verjetnosti ne dajejo denarja za nedelo!

• brencl 14:56 26.januar 2024.

VIRANT, kje si!

• Plavi-mil 15:48 26.januar 2024.

Ravno danes na polikliniki, zdravniki delajo, delajo, tako, da nehajte lagati, delajo, vsi pacienti sprejeti, pa še nekaj, ja ven iz tega skropucaka - plačnega razreda, oni bi morali biti bolj plačani od poslancev , pravzaprav od cele ptičje vlade, ...prikaži veče, bolj od sodnikov in tožilcev, na v vrhu, itak, ko jih boste rabili, boste hinavsko vdi spremenili mnenje.

• Ender3 16:12 26.januar 2024.

Plavi...veš kakšna je razlika med polikliniko in kliniko in, kaj ob tem pomeni imeti še institut in zavode. In zakaj imajo H.Kosmina, M.Ogorevc ipd večje zaslužke kot tisti, ki se štempljajo v javnih zdravstvenih ustanovah..Farmacevti in lekarnarji tudi nimajo razloge ...prikaži več za stavko..In Btw farmacija je mnogo bolj zahteven študij kot je medicina. Tega verjetno še nisi slišal..

• Plavi-mil 17:07 26.januar 2024.

Herkules , ko ga rabim, ga PLAČAM. tudi obrtniki so v zlatu plačani in naj bodo, če jaz ne znam.

• Plavi-mil 17:11 26.januar 2024.

Aja. Herkukes, tudi ti se JEBI DEBIL - še tvoji mam i- " ne plači majko mila,što rodila debila"

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.