a misliš, da se Vonnova ne naslaja, ko Tini ne gre,..... je pa morda še bolj hinavska, ker tega ne pokaže tako očitno, Tina svojih čustev ne skriva, Lindsey pa vsa medena in prijazna na zunaj, v sebi pa.....
in tina nardila smučarski praznik hahahah treba smucat z glavo ne pa tko kot smuca zadne case! Še par takih nastopov in bo tudi ob veliki kristalni globus!
odlično!!!! prevzetna afna maze je dobila čudovito lekcijo za svoje naslajanje nad Lindsey Vonn, ki ji v Beaver Creeku ni upelo....prav privoščim ji!!!
a misliš, da se Vonnova ne naslaja, ko Tini ne gre,..... je pa morda še bolj hinavska, ker tega ne pokaže tako očitno, Tina svojih čustev ne skriva, Lindsey pa vsa medena in prijazna na zunaj, v sebi pa.....
Ojoj
in tina nardila smučarski praznik hahahah treba smucat z glavo ne pa tko kot smuca zadne case! Še par takih nastopov in bo tudi ob veliki kristalni globus!
odlično!!!! prevzetna afna maze je dobila čudovito lekcijo za svoje naslajanje nad Lindsey Vonn, ki ji v Beaver Creeku ni upelo....prav privoščim ji!!!
upam, da bo ob krisalni globus
kaj bo pa sedaj krivo? kamen,sonce,led,narobe postavlena vratca ali mogoče ker je na progi bil sneg????
koliko hudobije in nevoščljivosti premorejo nekateri....vračam z enakimi željami, upam, da boš ti ob ......(ne smem napisat, pa si misli)
iz napak se največ naučimo tako, da vsakemu se to zgodi in zakaj eni stresate tako bedne komentarje..... Tina je človek, tako kot mi vsi....
Ti si pa tako ali tako ob pamet, če si jo sploh kdaj imel-a!
Drzi kar ste napisali (ko clovek cita te komentarje, me je sram da sem Slovenka; ce komu nekaj ni po godu bolje da molci, oz. sam naredi bolje)
poserjem se na sloveniastan, sem pa PONOSEN na TIno! Bravo! Jutri pa zmaga!
Res je,pustimo športnico in njeno življenje, lepo je,da prenaša tudi poraze.
njen problem je ravno to, da ne zna športno prenašati porazov
totalna beda od maze karakrerja...fuj
prav privoščim ji...polepšala nam je dan, ko je šla s proge
Neverjetno.
Upaj, upaj in se javi po koncu sezone.
Saj te bo bog štrafno, rit pokvarjena!!!!!!!!!
Saj te bo bog štrafno, rit pokvarjena!!!!!!!!!
Kaj mi greste na levi živc ljudje k KR NEKI prbijate