Slovenija
144 ogledov

Erjavec: Slovenija lahko brez težav sprejme dva tisoč beguncev

Komentarjev 26
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • h3o 14:40 04.september 2015.

a za slovenske brezdomce pa nimate domov a?

• francl12 14:44 04.september 2015.

rjavčeva rit lahko sprejme celo 4000 komadov, he,he,he......res je pravi idiot tale rjavc peli si muslije domov, če jih imaš tako rad.! SLOVENEC pa lahko crkuje a ne????? banda ljubljanska!

• dd 14:49 04.september 2015.

Vse NASILNE begunce, naj se deportira od tam kjer so prišli. V Sloveniji se mora najprej poskrbeti za lastno varnost.

olor 21:03 04.september 2015.

točno tako, pa saj je isto z onimi z juga

• MCristo 21:03 04.september 2015.

Vsi ljudje so ljudje in ni večvrednih in manjvrednih ljudi.

• inovak 21:24 04.september 2015.

No recimo, takšni komentarji so primitivni. TO je treba obsojati.

• Žurnalček 22:16 04.september 2015.

Marš , tko k Patrije pol zastonj !

• Marine Nicolson 10:53 05.september 2015.

Anketa o sprejemu beguncev, mislim da pove več kot dovolj http://on.fb.me/1LaEPjl

• MCristo 11:09 05.september 2015.

To je ta neonaci stran - Slovenija zavaruj meje. Polno ksenofobov je tam.

praufo 13:55 05.september 2015.

mora bit všečen Bhhruslju

praufo 13:57 05.september 2015.

oni ciljajo na Njemačku, tam bodo lahko študirali, potem jih pa čaka še služba z dobro plačo

• Marine Nicolson 16:55 05.september 2015.

MCristo kdo se oglaša!!! 20 internetnih liberalnežev, ki stoji za tabo, hodijo od novic do novic in držijo s tabo, brez kakršnihkoli logičnih razlag, hipokrit! Če želiš pomagat ljudem pejd dol v njihovo državo in se tam udeležuj humanitarnih dejavnosti ...prikaži več in svobode človeštva.

• dragec 10:11 06.september 2015.

vse izbeglice razporediti na Gorenjsem

• dragec 10:11 06.september 2015.

vse izbeglice razporediti na Gorenjsem

• francl12 14:48 04.september 2015.

Ne kaže, da bi se begunci preusmerili proti Sloveniji - POSTAVTE JIM KAŽIPOTE, PA BO!!!K sreči že nekje v Grčiji izvejo za stanje v tej podalpski tajkunski deželi, ki crkuje na vso moč in sprejmejo pravo odločitev - čimbolj ...prikaži več se izogni Slovenije!!!!! Sicer pa: MUSLIJE NA RABIMO IN NISO VABLJENI!!!!!!

• s.i.k. 14:07 04.september 2015.

. če se spomnim obljubljenega jurja pokojnine se mi dozdeva , da jih bo sam sprejel točno jurja.... k sebi..

• inovak 21:27 04.september 2015.

Tudi jaz bi rekla, da nas ni tako malo Slovencev s srcem, le oglašajo se tisti najbolj primitivni in nestrpni. Zadnjič sem tudi jaz prijavila nek komentar, ker je bil sovražni govor. Zamislite se, kaj pišete. Mene je bolj strah ...prikaži več mojih sonarodnjakov, ki jih opazujem, kako so nestrpni. Teh se bojte, ne pa revnih in lačnih beguncev. Takšnih, ki živijo v tej državi, pa si upajo govoriti, kako bi begunce pobijali, kot katoličan Erlah. To je sramota in tega se bojte in to obsojajte. Strah, ki nam ga hočete vcepiti z raznimi videoposnetki pa ne deluje in ne bo ničesar rešil, žal.Zadnjič sem videla, kako to nekateri ljudje, nestrpneži, zlorabljajo za promocijo svojega bolnega nacionalizma. Proti temu se bom sama borila, ne pa proti beguncem. Včasih je treba malo odpreti oči, da vidiš, kaj se dogaja.

praufo 14:00 05.september 2015.

Eno je imeti srce, drugo je biti bedak. Oprostite, ampak, kaj imamo pravzaprav mi s temi begunci. Je bila tam mogoče kakšna naravna katastrofa ali kaj. Ta folk beži zaradi vojne in zaradi ekonomije. Vsepovsod je preveč folka. Ne razumem ...prikaži več kako moreji imeti v glavah, da morajo priti na zahod, kjer je vse vse krasno. Pa kdo jih bo sprejel ? Kaj bodo delali pri nas ? Zastonj živeli ? Koliko časa. Takšni komentarji so napisani s strani takih, ki ne uporabljajo svoje glave.

olor 20:58 04.september 2015.

to odgovarjam glede na negativen odziv. A ne razumete da je potrebno doma poskrbeti za naše južnake, ki jih je polno (npr. Koper) brezposelnih potem pa za druge. V Kopru skoraj več ne slišiš slovenske besede, so turisti ali oni od dol.

• vzev 14:25 04.september 2015.

Sprejmemo 2000 migrantov, nato pa lahko ti čez 10 mesecev pripeljejo še cele svoje družine in imamo tukaj takoj 8000 migrantov.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.