mah, veš kaj, nika je vse dosegla z dobro voljo, argumenti in kampanjo med ljudmi. tega se lahko loti vsak, če le ima jajca. nika jih ima vceč kot tvoja sorta.
kaj vse imajo v programu, me sploh ne zanima ... ko sem našel vir financiranja, mi je blo vse jasno ... polit.stranka se ne sme financirat iz tujine, zato so si izmislil ta "inštitut",... so pa dejanjsko (neizvoljeni od nikogar)… ...prikaži več destruktivni politični aktivisti in hujši od vsake stranke, kar z dugimi besedami pomeni "hoja po tankem ledu"
crni, moraš razumet, da večina slovenčkov živi še v starem enopartijskem sistemu, kjer nihčke nikoli in bil izvoljen, zato volitev niti ne dojamejo in jim pač ni jasano kaj je temelj demokracije ... tudi v vladi imamo ministre, ki niso bili izvoljeni
crni🐑 ti zaupaš samo tistim, ki so protiplačilu izvoljeni, X krat reciklirani in kot Pojbič slaboumni. Potem pa, ti jih +30 let ponujajo kot, svežo politično robo in, nepokvarljivo blago.
Od kod vam novinarjem to zavajanje, da bo delala zastonj ? Saj državljani niso tako naivni ! Kovačeva bo dobivala preveč za to, da bo preprečevala konstruktivne kritike o slabem delu vlade ! Golob je očitno prvi, ki ne trpi… ...prikaži večrpi svobode govora in je na mestu vprašanje, če sploh razume demokracijo !
faco tega pajacka mobo očitno sedaj gledal vsak dan po vseh medijih ... spet en osebek, ki ga hočejo strički preko medijev porinit na vrh najbolj plasiranih javnih oseb ... ko bo prišlo do volitev, bodo zopet čustva igrala vlogo,… ...prikaži več stara zgodba za bedake slovenčke
lojs in kaj te moti na ženskih mladih in zdravih obrazih..Tistih koprivastih zimzelenih fac smo se že pre/nagledali . Da njihovega kolovodjo ne omenim..
tako nekako, pa saj vidiš po raznih portalih, koliko je enih bedakov ... ko bo zmanjkalo kadrov, bodo striči šli v živalski vrt po par opic, ki bodo vladale raji , tudi to bodo butasti slovenčki izvolili, samo da ni… ...prikaži več janša ... res odlična logika
Če ni po janezovo, potem je vsaka žalitev in diskreditacija aktivista dobrodošla. Samo on je brezmadežen, kredibilen in zaupanja vreden Vodja enoumja in sovražnik poštenih slovencev.
Mnenja sem, da je gospodična veliko premlada, brez relevantnih delavnih izkušenj in zmanja s tega področja. Tam je kar nekaj oseb, ki bi si zaslužili voditi tole posvetovalno skupino. Ampak da bo pa manj blebetala neumnosti je pa za vlado… ...prikaži več tole dobro, bo en njen kritizer manj in samo za to gre pri tej zadevi. Ne vem prav dolgo pa je nihče ne bo gledal, je preveč narcisoidna.
Če se hočeš znebiti nadzornika, ga moraš zaposliti..
Evo, pa bo vlada z glasom ljudstva.
Evo @torolino upam, da se nam onemogoči komentiranje po forumih.
Me zanima, zakaj so se čisto pozabili zavzemat za čisto pitno vodo, odkar jo ogroža Janković.
a pri tvojih se noben ne zna / zmore zavzet za to? Rabiš druge, da se borijo zate? Siromaček ubogi :))))
kaj tebi ni jasno, strički iz ozadja so poglevje zase, to je nedotakljiva elita, ki nima veze s pravnim sistemom naš navadnih državljanov
mah, veš kaj, nika je vse dosegla z dobro voljo, argumenti in kampanjo med ljudmi. tega se lahko loti vsak, če le ima jajca. nika jih ima vceč kot tvoja sorta.
Spremljaj delovanje Inštituta 8. marec, pa boš videl, da je tudi to del njihovega programa.
lojs garant ni na spisku inštituta 8.marec sicer bi bil na tekočem z njihovim programom in idejami..
kaj vse imajo v programu, me sploh ne zanima ... ko sem našel vir financiranja, mi je blo vse jasno ... polit.stranka se ne sme financirat iz tujine, zato so si izmislil ta "inštitut",... so pa dejanjsko (neizvoljeni od nikogar)… ...prikaži več destruktivni politični aktivisti in hujši od vsake stranke, kar z dugimi besedami pomeni "hoja po tankem ledu"
Nika Kovač ni ne stroka, niti ni bila od nikogar izvoljena.
a tebe je mama izvolila ali te je kar brez tega rodila?
crni, moraš razumet, da večina slovenčkov živi še v starem enopartijskem sistemu, kjer nihčke nikoli in bil izvoljen, zato volitev niti ne dojamejo in jim pač ni jasano kaj je temelj demokracije ... tudi v vladi imamo ministre, ki niso bili izvoljeni
Zastopanje stališč zoper sovražni govor se bo pod Niko Kovač spremenilo v še večjo cenzuro mnenj.
crni🐑 ti zaupaš samo tistim, ki so protiplačilu izvoljeni, X krat reciklirani in kot Pojbič slaboumni. Potem pa, ti jih +30 let ponujajo kot, svežo politično robo in, nepokvarljivo blago.
Novinarji res pišete oslarije. Dvojna zmaga tega in onega. Dvojni poraz tega in onega. Oslarija. Takšna je politika.
Ta voda je poraz za narod
Grof👎 ne seri še z vodo..Vizjak je popušil na celi črti...
Pa jebemti vraga, boste že nehali LAGATI in ZAVAJATI, kateri levičar je pa še delal ZASTONJ, še nobeden, če je le imel možnost je še ukradel.
A praviš, da levičar jansa ne samo da ne dela zastonj , a krade tudi???????🍇🍇🍇🍇🍇🍇
Modri debil, zate so vsi, ki ne razmišljajo kot ti, levičarji.
Modri-debil zastonj verjame samo heroju Janezu.
Ender, Jaka za vaju velja tale pregovor ; ne plači majko. mila, što si rodila debila.
Modri debil, res me ne zanima, s kakšnimi izgovori si opravičeval svojo debilnost pred lastno materjo.
Mediji s takimi naslovi in teksti podpihujejo sovraštvo za denar.
batom, točno tako 👍
Holobčku ni potrebno plačevat Kovačeve. Je na plačilnem spisku kavbojev, oziroma Obame.
Ponosna je lahko, da ni plačilnem seznamu sekte SDSs. Sami že stežka operejo dovolj denarja za svojo propagando enoumja.
Od kod vam novinarjem to zavajanje, da bo delala zastonj ? Saj državljani niso tako naivni ! Kovačeva bo dobivala preveč za to, da bo preprečevala konstruktivne kritike o slabem delu vlade ! Golob je očitno prvi, ki ne trpi… ...prikaži večrpi svobode govora in je na mestu vprašanje, če sploh razume demokracijo !
Čitat pa tudi ne znaš, poleg tega da brihten tut nisi
Golob izgleda dobro plačuje raznim polpismenim komentatorjem , tudi z batom :)
sandi👎 poglej koliko sekta plačuje za novinarje Nore24tv, ki se še s pravim imenom ne upajo podpisat..To veliko pove o njih in njihovem delu..
faco tega pajacka mobo očitno sedaj gledal vsak dan po vseh medijih ... spet en osebek, ki ga hočejo strički preko medijev porinit na vrh najbolj plasiranih javnih oseb ... ko bo prišlo do volitev, bodo zopet čustva igrala vlogo,… ...prikaži več stara zgodba za bedake slovenčke
lojs in kaj te moti na ženskih mladih in zdravih obrazih..Tistih koprivastih zimzelenih fac smo se že pre/nagledali . Da njihovega kolovodjo ne omenim..
Nika glej da boš držala obljubo, hudič bo , če boš naredila enako kot copata od Pirčeve.
Johan je pobral veš gnoj golob pobira vse govno te deželica
A bejš no. Da, za Janeza ne bi kaj ostalo !
Taubi nizko si padu da ti ga cuza bunka iz poljanskega nasipa
Samo vi v kleti globje ne morete, ker ste na podnu Trstenjakove..
mene prešejka vsakič ko jo vidim. Ko se pa spomnim, da nam osebki s posebnimi potrebami pišejo zakone, me pa obda groza
A je bajsa ze naredila izpit za avto? In taka nesposobna abrveznica nam bo kreirala zakonodajo, nas preganjala in nam solila pamet ?
tako nekako, pa saj vidiš po raznih portalih, koliko je enih bedakov ... ko bo zmanjkalo kadrov, bodo striči šli v živalski vrt po par opic, ki bodo vladale raji , tudi to bodo butasti slovenčki izvolili, samo da ni… ...prikaži več janša ... res odlična logika
Če ni po janezovo, potem je vsaka žalitev in diskreditacija aktivista dobrodošla. Samo on je brezmadežen, kredibilen in zaupanja vreden Vodja enoumja in sovražnik poštenih slovencev.
31.3 vsi na protest v LJ, da sesujemo to golobovo umobolnico do fundamenta...
komaj čakam, da vas vidim "vse" :)))) bodo spet avtobusi iz rovt v lj vozili vernike?
samo iz LJ jih poznam tisoč, ki bodo prišli, pa sem to jaz, ki sem niko in ništa...
Kapriva Soljat, koga bi pa potem ustaličil za PV. Tvoj burek majstr se je izpel in bil zbrcan! Verjetno bi predlagal polpismenega Pojbiča!!! 😂😅
Pazi Soljatar, 🐑🐑🐑 imajo rade zelenjavo, da te ne pohrustajo!😆
Gandi , tebe bomo postavl za prezidenta...za začetek bo dobr...
Priznam in se zavedam, da nisem sposoben za to. Sem premalo pokvarjen!
to si ti sam misliš...
to je pres zmaga je phahhahaha...pa kašne budalštine to pišete, a ste bolani?
Soljatar kaj vam vroče prihaja tam doli v kleti
Mnenja sem, da je gospodična veliko premlada, brez relevantnih delavnih izkušenj in zmanja s tega področja. Tam je kar nekaj oseb, ki bi si zaslužili voditi tole posvetovalno skupino. Ampak da bo pa manj blebetala neumnosti je pa za vlado… ...prikaži več tole dobro, bo en njen kritizer manj in samo za to gre pri tej zadevi. Ne vem prav dolgo pa je nihče ne bo gledal, je preveč narcisoidna.
Ne ga biksat nika, ti boš delala zastonj, pa to še otroci v vrtcu ne verjamejo.
Ko bodo ljudje z posebnimi potrebami... in psihološko neuravnovešeni vodili politiko in vlado gremo v kameno dobo...
Samo še eno poglavje v knjigi 'V Ljubljanagradu nič novega'.
Nič bat z Niko prihajojo boljši časi..Sicer Janezovi hlabci ne bi tako opletali z jeziki in žalitvami..
Nika revica ni problem, problem bo, ko v provincah ne bomo več mogli ravnodušno gledati vsega tega, kar se v Ljubljanagradu dogaja. Razumete.