bravo... veš za en primer, ki se je zgodil pred leti! in na podlagi tega določeni glupani motoriste označijo za morilce. potemtakem smo (ste) avtomobilisti kaj?
Kar se pa tiče divjanja motoristov (med drugim imam tudi jaz motor in vozniško zanj že 25 let), pa se mi zdi ABSURD, da se postavljaš na stran prepotentnega bedaka, ki se dela machota pred punco, pa bolj, ko jo… ...prikaži več je strah zadaj, večji macho je. Žal mi pa je zanjo, čeprav - kot je napisal komentator spodaj - ni bila prisiljena, da se usede na motor.
Sploh ni nujno, da sta bila hitra, saj je težko biti hiter med vsem prometom in semaforji. Se ti pa kot vozniku vedno zdi, da te motor hitro prehiti, ker se po mestu pač precej statično premikaš. Zato sta lahko… ...prikaži več vozila tudi znotraj vseh omejitev.Voznik rešilca je pač odvzel prednost, tipični slovenski šport.
Uni dan kemikaza v avdiju, sedaj kemikaza na motorju. Res ne morejo odstraniti iz prometa teh im*****lov?
ponoči celo tekmujejo
bravo... veš za en primer, ki se je zgodil pred leti! in na podlagi tega določeni glupani motoriste označijo za morilce. potemtakem smo (ste) avtomobilisti kaj?
pač..... idioti.
Lahko pa imaš samo en kratek pogovor z njo in ji poveš, kdo je zares frajer ;)
Vsi so imeli zeleno. Rešilec je zavijal v križišču levo in spregledal motorista.
Hvala za pojasnilo.
Ja, to bo res konkretno pomagalo. Si bo mislila: ma dej, stara, ne utrujaj in zapri že enkrat...
Pardon, tri...
Torej: Sponzoriran od staršev :-(
ni ga spregledal , je šel k satelit .
kazensko vadbo. Policija bo le poslala porocilo na ODT in s tem se bo zadeva koncala. Resevalca nista kriva in to je to.
edino pravilno...
Dobro, da se je zagonil v kombi, ki je dovolj masivno vozilo, da potniki in voznik v njem niso bili poškodovani.
http://pansta.com/PandaMedia/1470464879244466861-1616727667
Kar se fuzbalerjev tiče, so peljali čez TRI rdeče luči. Kar se pa "mečke" tiče, pa je bila ta "mečka" Renault Megane od očeta od enega, če prav vem.
Kar se pa tiče divjanja motoristov (med drugim imam tudi jaz motor in vozniško zanj že 25 let), pa se mi zdi ABSURD, da se postavljaš na stran prepotentnega bedaka, ki se dela machota pred punco, pa bolj, ko jo… ...prikaži več je strah zadaj, večji macho je. Žal mi pa je zanjo, čeprav - kot je napisal komentator spodaj - ni bila prisiljena, da se usede na motor.
Sploh ni nujno, da sta bila hitra, saj je težko biti hiter med vsem prometom in semaforji. Se ti pa kot vozniku vedno zdi, da te motor hitro prehiti, ker se po mestu pač precej statično premikaš. Zato sta lahko… ...prikaži več vozila tudi znotraj vseh omejitev.Voznik rešilca je pač odvzel prednost, tipični slovenski šport.
Če rešilec ne bi spregledal, do nesreče ne bi prišlo. Vožnja po prednostni cesti ima vedno prednost pred zavijanjem, prva poglavja v avtošoli.