Slovenija
928 ogledov

Drago smučanje za starše z malimi otroki

Komentarjev 25
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • matermila 11:04 22.januar 2017.

Pa še o vinjeti bi lahko rekli nekaj podobnega.Vinjeto kupiš,da se lahko voziš po avtocesti.Ne vidim razloga zakaj ni prenosljiva.Z dvema avtomobiloma se pač ne moreš naenkrat peljati in ne bi bilo nič narobe če bi jo lahko "obesil" tudi ...prikaži več v drugi avto(če imaš pri hiši dva).V Lihtenštajnu imaš lahko samo eno registrsko tablico za dva ali več avtov,ker je vsakemu jasno,da se z dvema naenkrat pač ne moreš vozit.Plačaš pa dajatve za močnejše vozilo.

• tecumseh_1975 11:01 23.januar 2017.

nop, narobe si razlagaš vse skupaj. Tudi na Višarjah in še marsikje v tujini imajo kamere pri vstopu na vlečnico z enim in edinim namenom. Preverjanje prenosa. Imaš tudi variante, kjer te ob nakupu karte posnamejo brez očal in čelade. ...prikaži več. Tako da ne mislit da je to izum slovenskih kapitalistov.

Zala 18:48 22.januar 2017.

Občutek imam, da je zgodba" izmišjena", da bi prestašila starša ali kogarkoli drugega, ki izmenično smuča z eno celodnevno vozovnico. Kako mi kontrolor dokaže, da je mojo vozovnico dopoldne uporabljal nekdo drug? Najprej bi kontrolor morali poiskati "tega drugega" in ...prikaži več mu dokazati, da je uporabljal točno to vozovnico..... ....... ... Kupim vozovnico na kateri ni nikjer označeno, da sem jo kupila ravno jaz. Vozovnico lahko kupim in jo podarim. Samo vozovnica s fotografijo je dokaz, da jo smem uporabljati samo jaz. Vse drugo je v prosti prodaji. ......... .......... Imajo žičničarji vsa potrebna dovoljenja za hrambo posnetkov varnostne kamere? Imajo vsa potrebna dovoljenja, mislim, da ne, ker niso uradne osebe, da preverjajo, kdo je kdaj in s katero vozovnico smučal? Kdo koga v tej državi lahko preverja in zahteva osebni dokument je napisano v zakonu! Pika. ..... .......Uživajte in se ne pustite zmesti. ...... SIcer pa ni daleč do Višarij. Brezplačen parking, dobra gostinska ponudba, žival

• abfall 07:35 23.januar 2017.

Pravila so taka kot so. Pač nimate denarja za smučarijo in pika. Sprijaznite se že enkrat s tem. Zakaj nekateri mislite, da vam določene stvari v življenju enostavno pripadajo. Nehajte jamrat in naredite nekaj, da bo vaš income večji.

• tecumseh_1975 10:36 23.januar 2017.

dumb or plain stupid? Na smučišču imaš povsod table, ki opozarjajo na snemanje, imaš seveda tudi pravico in dolžnost prebrati pogoje nakupa karte, kjer se strinjaš s snemanjem in s tem da ti karto vzamejo, če kršiš pogoje nakupa. Vse ...prikaži veče je tam, samo človek si mora prebrati. In btw... kako ti kontrolor dokaže? Vsakič ko greš čez rampo ti sistem poskenira karto, zabeleži številko, kamera pa te zraven slika. Up close and personal. In potem je to vse zabeleženo v računalniku. In če ne nosiš ravno burke, potem se verjetno da na sliki prepoznat vsaj žensko od moškega, ne?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.