Slovenija
19127 ogledov

Dars na avtocesti hitrost omejil na 80 km/h, prehitre bodo lovili z radarjem

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Leon
    Leon 08:20 10.oktober 2024.

    V Avstriji so na delih AC nameščeni prometni znaki za zmanjšano hitrost ,katere v glavnem vsi upoštevajo in nisem zasledil, da bi kdo divjal ! Nameščena je tabla, ki opozarja na radar in to je to !

  • peter4 07:06 10.oktober 2024.

    Se pravi sedaj so postavili omejitev hitrosti do največ 80, ki velja skos, potem pa jo bodo dopolnili s tablo, da bo omejitev veljala le ob slabem vremenu. Ob lepem pa se lahko pelješ 130 namesto omejitve na 100? Polovica ...prikaži veča folka ki vozi na pamet itak ne bo zabeležila te spremembe in bodo potem vozili do največ 80 še naprej v vseh pogojih. Druga polovica voznikov pa itak nikoli ne upošteva omejitev in bo zaradi znižanja hitrosti prihajalo še do dodatno povečane nevarnosti zaradi prehitre vožnje.

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:46 10.oktober 2024.

    Ta cesta je narobe projektirana že od začetka,in to sploh ne bi smela biti del avtoceste, je pa najlažje postavit znak in radar.kje ste videli da je na “avtocesti“ stalna omejitev,samo še čakam,da nam bodo začeli zaračunavat parkirnino

    • zdrej 09:29 10.oktober 2024.

      Garancija, tega pa vsekakor ne moreš videti. Ne v tujini še manj pa pri nas. In potem se zbudiš. A5 je šolski primer tega. Če boš sploh vedel kaj sem ti napisal.

  • BenX 06:40 10.oktober 2024.

    Kaj za dopolnilno tablo zraven našraufat rabijo 17 milijonov, 4 študije in 36 novih ljudi na x položajih, da se ne more že takoj v štartu naret? Jaz temu pravim zajebavanje...

  • Pepe007 08:00 10.oktober 2024.

    Norčevanje iz voznikov. Narediti smiselno omejitev in to stalno kontrolirati. Ne pa narediti pretirano omejitev in to občasno kontrolirati. Verjetno je pretirana omejitev brez dopolnilne table zato, da bodo priliv v proračun ob občasnih kontrolah večji. Nekega drugega razloga ne more biti.

  • Avatar Zoran
    StarMačk 09:59 10.oktober 2024.

    Iz prispevka je razvidno, da bi smiselna omejitev na tem odseku bila 80 km/h ob mokrem cestišču, torej z dodatno opozorilnim znakom. Tovrstno kombinacijo znakov imamo na veliko lokacijah po državi, tudi na avtocestah. Očitno so odločevalci sklenili, da bodo ...prikaži več na račun prometnih nesreč, ki so se tu dogajajo pri razmočenem cestišču, polnili proračun predvsem kadar bodo idealne vremenske razmere!? Poleg tega se mi dozdeva, da večina voznikov, ki so tu doživeli nesrečo ni upoštevala omejitve 100 km/h.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.