Slo se nima kaj pobirati iz EU,ker v EU spada.BI pa bila odrešitev za SLO ,če bi se levaki pobrali nazaj v svoje bivše republike Jugoslavije.Ker zaradi takšnih smo danes v blatu.
Ja enega pri nas, in dva v Avstriji, prvi za priključitev Slo k AUT, drugega za to da se stera vse balkance tja kjer jim je rodna gruda. Prvi bi bil sigurno nekgativen, dočim drugi bi imel realne možnosti in… ...prikaži večn garant 98% udeležbo staroselcev.
Mi smo preveliki balkanci za njih, še naši ki tam živijo nas ne marajo kaj šele čistokrvni avstrijci. Sem dostikrat v Kapli in vidim kako se nas izogibajo v velikem loku. Čim vidijo da si iz SLO govorijo strikno nemško,… ...prikaži več tudi če ti govoriš Slovensko ti odgovarjajo nemško, znajo pa Slovensko oboji.
Slovenska rešitev leži v tem, da postane, plebiscitarno ali 10. avstrijska ali 17. nemška zvezna dežela. Vprašanje je, ali nas hočejo.Vesele praznike želim.LPTupamaros
ljudi pa zopet v hosto
Slo se nima kaj pobirati iz EU,ker v EU spada.BI pa bila odrešitev za SLO ,če bi se levaki pobrali nazaj v svoje bivše republike Jugoslavije.Ker zaradi takšnih smo danes v blatu.
TI VERJEMI PA SVOJMU NAZADNJAŠKEMU JANŠI.
SLOVENIJA NE RABI POMOČI. EDINO UMETNO USTVARJENE KRIZE. ČE MISLITE DA SE VAM BOMO PUSTILI STE SE UŠTELI.
Eno so dejstva in realnost, drugo so pa iluzije in zaslepljenost z ideologijo, ki pa z realnostjo nima popolnoma nič skupnega.
Ti si ali se delaš?
samu malu optimizma ne bi škudlu
Plebiscit za priključitev Avstriji.
Kako boš pa pufe vrnil, tudi če greš iz EU bodo ostali.
No, upam, da ne bom ostal brez odgovora mirkota, ki tako obvlada zadeve, kdo je sprožil to krizo svetovnih razsežnosti, levičarji ali kdo drug.
Ja enega pri nas, in dva v Avstriji, prvi za priključitev Slo k AUT, drugega za to da se stera vse balkance tja kjer jim je rodna gruda. Prvi bi bil sigurno nekgativen, dočim drugi bi imel realne možnosti in… ...prikaži večn garant 98% udeležbo staroselcev.
točno to pravim že leta !Blagor korošcem k so se s plebiscitom odločili za avstrijo !
Mi smo preveliki balkanci za njih, še naši ki tam živijo nas ne marajo kaj šele čistokrvni avstrijci. Sem dostikrat v Kapli in vidim kako se nas izogibajo v velikem loku. Čim vidijo da si iz SLO govorijo strikno nemško,… ...prikaži več tudi če ti govoriš Slovensko ti odgovarjajo nemško, znajo pa Slovensko oboji.
jap , Kučan ! tebi pa svetujem obisk večerne šole in ponovno učenje matematike !
edino pravilno! Tako bi mi morali z juznjaki, ne pa da oni hodijo po nas !ce si tam maš da se naučiš njihov jezik!
No, tega desničarskega minusa pa ne razumem. Vprašam je kriv A) ali je kirv B) in dobim minus.
Slovenska rešitev leži v tem, da postane, plebiscitarno ali 10. avstrijska ali 17. nemška zvezna dežela. Vprašanje je, ali nas hočejo.Vesele praznike želim.LPTupamaros
nič čudnega s to jugoslovansko vlado!!!!
intelektualci zapuščajo SLO, uvažamo bivše brate
Khm... tudi tokrat se bojim, da ne bo nič od odgovora. Nisem presenečen.