jajo nas pelje v izredne razmere in narod je nasedel z uporom. v izrednih razmerah se lahko krade do obisti in ljudem prepove upor. bolniku ni kaj ocitati, dobro je prebral vse takticne knjige.
Naj mi ti štirje komedijanti pojasnijo kako bi lahko izglasovali nezaupnico z 38 glasovi?? Res so zabiti osnove matematike ne razumejo!! Desus zaradi Erjavca ne bo izstopil iz vlade pa tudi če bi bo Jelinčič prispeval glasove!! Ta Šarec je… ...prikaži več res sposoben edino za SARPENTINŠKA na vaški veselici!!
Nujno je potrebno zrušiti to kriminalno golazen, če ne zaradi drugega zaradi njenih primitivnih sledilcev. Ne podpiram pa v tej tehnični vladi izdajalcev.
Primitivček nobene škode ne bo, če odhojsaš po vile, pa marš nazaj v štalo, kreten katolibanski, ali pa še bolje pod štrbunk, kjer se ti obeta izliv dnevne doze, ki bo tvoje kretenizme povzdignila na višji nivo od premetavanja slame.
Hahaha, tem se kisa brez Corone... Koalicija samih luzerjev!
Malo so smešni. Komedijant in nekaj utrganih levakov naj bi z učiteljem marksizma rušili državo ... ta je pa dobra, ha ha!
Desus in SMC? Ne hvala. So pokazali svoj hinavski obraz.
Sej druzga kot rušit itak ne znajo... So že dokazali. :)
jajo nas pelje v izredne razmere in narod je nasedel z uporom. v izrednih razmerah se lahko krade do obisti in ljudem prepove upor. bolniku ni kaj ocitati, dobro je prebral vse takticne knjige.
Banda štirih izgubljenih v vesolju. Bob leta je Janševa izjava, da je ta vlada blagoslovljena z opozicijo.
lep opis fajonke v tejle pesmi....Riblja Corba-Lutka sa naslovne strane
Naj mi ti štirje komedijanti pojasnijo kako bi lahko izglasovali nezaupnico z 38 glasovi?? Res so zabiti osnove matematike ne razumejo!! Desus zaradi Erjavca ne bo izstopil iz vlade pa tudi če bi bo Jelinčič prispeval glasove!! Ta Šarec je… ...prikaži več res sposoben edino za SARPENTINŠKA na vaški veselici!!
Prejle sem jih malo gledal po večernih poročilih (Uroš Slak)... .Težki psihopati,še posebno Fajonova Ultra psihopat.
Vse je bolj k ta kosovar
Nujno je potrebno zrušiti to kriminalno golazen, če ne zaradi drugega zaradi njenih primitivnih sledilcev. Ne podpiram pa v tej tehnični vladi izdajalcev.
a da se bo kradlo nalednjih 70 let
Primitivček nobene škode ne bo, če odhojsaš po vile, pa marš nazaj v štalo, kreten katolibanski, ali pa še bolje pod štrbunk, kjer se ti obeta izliv dnevne doze, ki bo tvoje kretenizme povzdignila na višji nivo od premetavanja slame.
Lepo si povedal, vsaj SMC in Desus nimata kaj iskati v tem predlogu, to je po mojem edina velika napaka oblikovanja te nove koalicije.
Tebe pa res resnica boli. Si razmišljal o zdravljenju? Vojnik Polje?
Prav res @mph, drugače naj ostane tako kot je, saj si drugega ne zaslužimo.
@Fucky hahaha... nick pove vse.
@bojči komaj čakam na tvoje hackerske sposobnosti, da mi podebljajo denarnico.
dej jst ga pa obiščem ..pa da ga pol resnica bolela...
@gregor51 no problemo, take kot si ti zatiknem za klobuk namesto svinjskih ščetin.
pa si res kmet pol..inaliden brezdelnež...
Naučili so me, da je potrebno kulturo dialoga prilagoditi potrebam in dojemanju komentiranju posameznika, zato gregor in bojči odjebita ...
ahahaha invalid