Cmerar z nepopolnimi in neverodostojnimi izjavami dela zdraho. Če je mož, naj udari po mizi in pove, kdo so tisti politiki in s kakšnimi izjavami delajo zdraho med ljudmi. Njegova 'verodostojnost' mi gre pa res že malo na jetra.
jaz se ne bojim tujih otrok dokler so majhni, mene skrbijo bolj naši otroci, ki nimajo denarja za prevoz v šolo, počitnice in za operacijo oči ! za tuje boste vi politiki poskrbeli, za naše moramo sami.
ZL in MMC bosta na naslednjih volitvah pogorela. Na žalost ne vidim druge rešitve kot da volim Janšo. Vsi so lopovi samo da on poleg tega naredi kaj tudi za slovence.
Ha ha ha, ta je pa dobra. Kot bi trdil: moj pes nikoli ne je mesa. In ne laja..... Ha ha, res je dobra.... To si moram zapisat.
Ne C(m)erar ne bojimo se otrok, bojimo se tvoje pogubne politike za Sloveski narod.
Kaj se tale pizdun kurči,glej ti njega.Bolje za vlado da nas ne provocira.
kojak ne laži pojdi k spovedi
Ne morem, ne verjamem v boga in desnim medijem. Verjamem le vase.
Za otroke se gre
Podporo so dali iz skupine "za otroka se gre" (ko bi se hecali)
Cmerar z nepopolnimi in neverodostojnimi izjavami dela zdraho. Če je mož, naj udari po mizi in pove, kdo so tisti politiki in s kakšnimi izjavami delajo zdraho med ljudmi. Njegova 'verodostojnost' mi gre pa res že malo na jetra.
Ali ne berete novic?http://www.slovenskenovice.si/novice/svet/nov-incident-mladoletni-migranti-v-centru-nad-osebje
Pač papagajsko ponavljajo angelčino mantro. Potem dobijo pufe, za svoje plače ...
jaz se ne bojim tujih otrok dokler so majhni, mene skrbijo bolj naši otroci, ki nimajo denarja za prevoz v šolo, počitnice in za operacijo oči ! za tuje boste vi politiki poskrbeli, za naše moramo sami.
ZL in MMC bosta na naslednjih volitvah pogorela. Na žalost ne vidim druge rešitve kot da volim Janšo. Vsi so lopovi samo da on poleg tega naredi kaj tudi za slovence.
Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha!!!!
Ne seri ga
BRAVO CERAR
Babura. Ni te bilo 2 uri. A si šla napolnit mignon baterije v podstrešje?
Janković: Začelo se je z džamijo ...
A je mišljeno, da se morajo naši otroci učit nekaj čisto določenega?
http://www.publishwall.si/stoychi./post/173423/zahtevamo-referendum-o-namescanju-azilantov
Naj se sedaj prebere kaj se je zgodilo na Švedskem OTROCI na položaju