Ne vem od kdaj se pri novinarjih iščejo neka pravila, saj klamfajo kar se jim zdi in jim nihče nič ne more. Janez bi ukinil vse kar ni na njegovi liniji in to z demokracijo v ustih in s kolom za hrbtom.
Tole je še pozabil (oglejte si video). https://www.rtvslo.si/slovenija/irena-sumi-nas-pravni-red-verjame-v-slovensko-kri/388475Da ima nekdo tako posmehljiv in ponižujoč odnos do slovenstva, pa propagira judovstvo in kaj bi jim morala slovenija vrniti,..........
Ko pa novinarki podtikata laži, je pa vse v redu kajne? Ti dve sta hišni novinarki levice, ki se ji ne sme nič reči, sploh pa ne resnice. Čez SDS in JJ je pa za medije vedno odprta sezona.
Prostitucija ni le prodajanje telesnih užitkov. Kdor tega ne razume, ne bere režimu prodanih novinarjev in njihovih medijev. Prav zanima me kateri so to "desni" novinarji, ZNP, ki je "javna hiša" jih ne sprejema v svoje vrste ne nudijo svojih uslug režimu.
Že od mladega je bil "rudećko" v stranki. Verjetno pa se šteje SDS kot naslednik ZKS in ima res dolgo tradicijo.
Ni sam kriv , če mu tumor pritiska na levi raženj !
Prosim,če naštejete desne novinarje,da se vam lažje smejim.
Jaz sem za Polje,se strinjam z desnim komunisti, on je za Ormož - zaprti oddelek - šizofrenija.
Največ škode dela svoji stranki in družini in ob tem se še zabava.
Puklasta Trakulja kaže svoj pravi, primitivni obraz. Živčki, živčki - mu kuzla v rit skače?
Ne vem od kdaj se pri novinarjih iščejo neka pravila, saj klamfajo kar se jim zdi in jim nihče nič ne more. Janez bi ukinil vse kar ni na njegovi liniji in to z demokracijo v ustih in s kolom za hrbtom.
Računal sem na vsaj 15 minusov. Forum me je razočaral. Ene desne prostitke/prostituta ne zna navesti,
Že Cankar je zapisal, da gnoj smrdi in da se tega ne da skriti.
Seveda, najbolj levičarski komjunarski, 1991 leta bi jih je potrebno vse pospravit,
večjega teleta od tebe ni, rudeći plačenec
janez nekaj pove, pa levi že dobijo tresavico
Tole je še pozabil (oglejte si video). https://www.rtvslo.si/slovenija/irena-sumi-nas-pravni-red-verjame-v-slovensko-kri/388475Da ima nekdo tako posmehljiv in ponižujoč odnos do slovenstva, pa propagira judovstvo in kaj bi jim morala slovenija vrniti,..........
nehajte srat...levi-desni....kaj ima to veze...važna je vsebina tvita in ta je pod vsakim nivojem, pa ni važno al jo je napisal Lolek al Bolek
In kaj ima prefarbani komunist Janez takega povedati, da bi se njegovi partijski tovariši tresli?
To drži !Eni pa ga ves čas na vsakem koraku osirajo NA NIVOJU a ne. Tisto o lastni vojski,.....Tak ko spodnja gospa slovenstvo !!
Saj nista prostitutki ampak presstitutki.
Ko pa novinarki podtikata laži, je pa vse v redu kajne? Ti dve sta hišni novinarki levice, ki se ji ne sme nič reči, sploh pa ne resnice. Čez SDS in JJ je pa za medije vedno odprta sezona.
kaj? resnico...
Prostitucija ni le prodajanje telesnih užitkov. Kdor tega ne razume, ne bere režimu prodanih novinarjev in njihovih medijev. Prav zanima me kateri so to "desni" novinarji, ZNP, ki je "javna hiša" jih ne sprejema v svoje vrste ne nudijo svojih uslug režimu.