pesekinmorje, se vidi, da se ne giblješ v krogih kjer veljajo neka pravila (npr. diplomacija in poslovni svet) in tam nespoštovanje pravil pomeni tudi nespoštovanje sogovornika in pika.
Ma, če je to seksi oblačenje... :-) Je pa zame vsekakor višek neokusnosti pri oblačenju, kateri koli vzorci živali, ki naj ostanejo na živalih, ne na ljudeh. Tudi, če gre za imitacije. Drugo so npr. slike živali na majicah v… ...prikaži več smislu slik. Tako, da prvi velik minus pri meni za njo.
Vsako pravilo ima nek razlog. In v poslovnem/političnem svetu je ta, da ne smeš z obleko vplivat na sogovornika in mu biti zaradi izgleda všečen. Vtis je treba narediti z vsebino in argumenti. Nadaljnje razmišljanje o razlogih za njeno… ...prikaži več izbiro obleke prepuščam bralcem...
predlagam krilo v military opravi !! sicer pa kaj čmo - šivilja pač !
Bravo Alenka, a sedaj, te bodo še pri obleki komandirali !
V obeh primerih je kobila.
Ma dobro, formalnosti...če bi bilo to edino napačno pri njej
a si že pogledu v denarnici , kolk so ti danes iz nje izmaknili ?
zgleda resnično drži rek "kovačeva kobila je vedno bosa" :)
Saj sem napisal, če je kikla edini problem, potem problemov ni...
to se lahko gremo v naši vasi imenovani Slovenija... ko greš pa v tujino pa ob neupoštevanju protokola izpadeš seljak in celo nespoštljiv.
much better! za papata se je pa treba zrihtat...
E pa dobro, ipak je bila samo šivilja, ne pa modna oblikovalka oz. stilistka.
ajjjajjjj če si navleče žakelj,bo bolje.
pesekinmorje, se vidi, da se ne giblješ v krogih kjer veljajo neka pravila (npr. diplomacija in poslovni svet) in tam nespoštovanje pravil pomeni tudi nespoštovanje sogovornika in pika.
Tako je,ko neizobražena krava prilomasti v dnevno sobo........
Saj se bo sedaj omastila,ko dobi ngrado za merkator,Zoki se zmeniAgrokor da ,mi najebemo.
Alenka ima moj glas; tokratna kombinacija res ni najbolj posrečena a si je vsaj upala stopiti izven nenapisanih pravil oblačenja ...
Ma, če je to seksi oblačenje... :-) Je pa zame vsekakor višek neokusnosti pri oblačenju, kateri koli vzorci živali, ki naj ostanejo na živalih, ne na ljudeh. Tudi, če gre za imitacije. Drugo so npr. slike živali na majicah v… ...prikaži več smislu slik. Tako, da prvi velik minus pri meni za njo.
devojka sa sela...
Če je to edino, kar je / bo storila narobe, potem jo 110% podpiram.Za naše dobro, bi bilo fino, da bi bilo temu res tako. Pa je?
neprimerno, saj že tko zapravljajo naš dnar pa naj ji najdejo enega stilista. ki ni barvno slep.Naj ima stalno hlače, kot Angie.
Vsako pravilo ima nek razlog. In v poslovnem/političnem svetu je ta, da ne smeš z obleko vplivat na sogovornika in mu biti zaradi izgleda všečen. Vtis je treba narediti z vsebino in argumenti. Nadaljnje razmišljanje o razlogih za njeno… ...prikaži več izbiro obleke prepuščam bralcem...