tudi tebi ni nič hudega ! Vsak dan te spustijo iz umobolnice, da serješ neumnosti !! Kaj češ boljšega, stanovanje in hrano imaš na račun ZZZS, oz. davkoplačevalcev !!
KLOBO, spet ga klobasaš, Iz umobolnice in zapora izpustijo tvojega vodjo JJ, jaz sem še v umobolnici, uživam, samo da nisem v družbi s teboj, gnoj SSDSS ovski
Ivo ,ti si tud not padu .................
Barbika se dela norca iz sebe in vseh nas.
Kako je lepo biti predsednik SLO. Zajebavaš se in za nič ne odgovarjaš, pa še plača je super
schauspieler !
iskal sem song od laibacha shauspiler, pa ga ne najdem, je pa na albumu opes dei, ima kdo link
On je še vedno car.... na realnih tleh in ima jajca.
mogoče pa to delahttps://www.youtube.com/watch?v=-VRZYV8x6sU
laibach jagerspiel
tudi tebi ni nič hudega ! Vsak dan te spustijo iz umobolnice, da serješ neumnosti !! Kaj češ boljšega, stanovanje in hrano imaš na račun ZZZS, oz. davkoplačevalcev !!
Pokojni dr.Rugelj je takim,kot je kotalkar nadel ime pyzdek.
In kako se imenujejo naši rotšildi ,ki vlečejo nitke ?
KLOBO, spet ga klobasaš, Iz umobolnice in zapora izpustijo tvojega vodjo JJ, jaz sem še v umobolnici, uživam, samo da nisem v družbi s teboj, gnoj SSDSS ovski
Vse ma na tleh tut jajca,IQ ma,kot otroški čeveljček 22,in to naj bi bil precednik???
predsednik,ne precednik
Resno me je skrbelo, da si že pozabil na JJ in SSDSS.
Jih žal ni ;-\ So samo kreditojemalci pri omenjenih, ki znajo jahat in cuzat samo lasten folk ;-\
zakaj pa ne. saj je samo človek.fajn bi bilo če bi take stvari počeli kot nas rubili in vedno nove davke limali.
Njega bi še volilci morali spečti na žaru. Definitivno ne bi bil dolgo več predsednik.
Zamislite si Janšo na žaru.....ha..ha
rotšiti