Avto
118550 ogledov

Bo za liter goriva res treba plačati 100 evrov?

Komentarjev 135
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • anica00 19:06 20.avgust 2023.

Kaj pa bo z avtomobilsko industrijo?

• LudvikK. 19:25 20.avgust 2023.

Izdelovala bo samo premium avte, nedosegljive večini.

• samo.jst 22:50 20.avgust 2023.

Avtomibilska industrija se bo obrnila na druge trge in pustila Evropo in "razviti" svet takšnim idiotizmom. Tudi če prepovejo prevozna sredstva na notranje izgorevanje (pa čeprav naj bo to tudi vodik kot gorivo?!) v Evropi in s tem uničijo mobilnost ...prikaži več ter demolirajo napredek, svet v celoti gledano NE bo NIČ čistejši!

• zvestsebi 06:58 21.avgust 2023.

Ideje profesorja Baltazarja lahko hitro meso postanejo, ideologi novega sveta na vse načine razmišljajo kako bi nas zasužnjili in obvladovali in za te ideje imajo zadostno število zamegljencev, da jih podpirajo. Najprej naj rešijo prihodnost ekonomije, vojaške industrije, industrije, ki ...prikaži več uničuje naravne vire, uravnovesijo naj razkorak med revnimi in bogatimi v svetovnem merilu, trenutna ureditev je namreč kriva za stanje in zlo.

• marko256 07:53 21.avgust 2023.

Ja in potem bo elektrika!? Brez vetrnih elektrarn ker samo pri nas ptice klesti z neba brez jedrske ker to je nevarno.....! Vrnili se bomo v jame ali na drevesa. Kitajci pa se bodo zaston z arabci vozili na dizel ...prikaži več za 0.50€ tralala. Zadnja ledena doba pa je bila potemtakem, ker so imeli preveč dizla v oporabi od centralnega ogrevanja pa do prevoznih sredstev a ne?

• Majazmaja 09:11 21.avgust 2023.

Ostareli berlinski univerzitetni profesor naj se preseli na podeželje in svojo plačo zamenja za plačo osnovnošolskega ali srednješolskega učitelja na začetku kariere. Verjamem, da ga bo hitro minila idela o 100 eur/l goriva.

• zdrej 12:38 21.avgust 2023.

V principu ima prav toda praksa tega ne vzdrži. Ostane zgolj eno samo teoretiziranje. Porabo zmanjšati, se strinjam. Ampak to moramo narediti, da ljudem čim manj pade standard. Javni promet pri nas je v K*** . Obstaja, ampak je za ...prikaži veča večino neuporaben. Toliko, koliko ima on do delovnega mesta imam jaz, da pridem do prve spodobne povezave. Ta pa me potem okrog riti v žep pelje v mesto kjer zopet rabim enako razdaljo premagati.

• samsvojmojster 15:35 21.avgust 2023.

v tistem trenutku bo nehal kupovat v trgovinah, ker bodo tovornjaki, ki vozijo hrano in blago lepo ostali doma...

• ico8 09:12 21.avgust 2023.

OK, 100 evrov je prevec, lahko bi pa jutri zaceli z 20 evrov! Ce in ko pride ta cas, posljite Zurnalu par slik kilometerskih kolon vikendasev proti morju, hehe. Cakam na standby modusu...

• uri2 05:30 21.avgust 2023.

Profesor Baltazar nima vseh dil pribitih😁

karjola 19:10 20.avgust 2023.

Najprej je treba iz te eu iztopiti, saj nam nemcija diktira kaj smemo in kaj ne

Leon 07:10 21.avgust 2023.

Najbolje da izstopimo iz planeta ...

• rd2dmk2 06:09 21.avgust 2023.

tip se vozi z biciklom na šiht v klimatizirano pisarno, kjer ga čaka udoben fotelj. kaj pa en delavec gozdar, ki po 14 kmgonjenja pedalov mora še8 ur trdo delat in še domov, pa mogoče mimgrede v štacuno in pa ...prikaži veča mulca v vrtec in šolo. javni prevoz pa dela in vozi v vsako vasico ob vsakem času. aja in javni prevoz bo pa imel nafto po 100 eurov. sem bom sploh lahko vozil z njim, ko se še danes ne morem. dane omenjam kamionov. upam da bo kruh, mleko tud po 100 eurov. za tega kretena proferskega

• matjaz586 20:31 24.avgust 2023.

izdelava baterij ni ravno okolju prijazna zadeva , seveda pa tudi pridobivanje sestavin za baterije pušča ogromno škodo okolju - o temu zanimivo vse tiho ....

• matjaz586 20:27 24.avgust 2023.

največji onesnaževalci so avioni . torej najprej omejiti ali prepovedati privat avione .... potem bi se lah začeli pogovarjati o bogataških izletih na rob atmosfere ,ki so ravno tako v tej zgodbi , ne služijo ničemur razen preseravanju ....... največji ...prikaži več problem , je pa seveda pridobivanje električne energije !!!! - in dokler v evropi delajo elektrarne na premog , mi prosim ne prodajajte otrobov .... kajti elektrarne na premog imajo ravno tako izpuste co2 ja tak da ni nič bolj čisto od bencina

• dizelcek 08:39 21.avgust 2023.

Pozdravljeni, prepričan sem da so za podnebne spremembe krive samo vojne in vojaški atomski poskusi is 60S 70S, saj so se od takrat začele težave z hudimi nevihtami tornadi in poplavami. Da ne govorimo 1.jedrski poskusni bombi katero so odvrgli ...prikaži več in je izpustila v radiusu 200km in v višino 20km 2.000stopinj vroč ogenj, za tem fokushima in se in še. Prepripračam sem da so voditelji uničili naš planet za večno, bojim se pa da bo v kratkem zelo nestabilno vreme postalo, na vsako uro dež in sonce. L.p

• dusko89 16:07 22.avgust 2023.

Dajte no novinarji, kakšne bolj pametne strokovnjake, prosim.

• dusko89 16:04 22.avgust 2023.

Gospod živi v sanjah. Odvisen sem od avta, delam na terenu. Kje naj polnim e-avto!? Kdo mo bo dal denar za e-avto, kapitalisti!? Infrastruktura in javni prevoz je katadtrofa. Saj niso normalni.

• dizelcek 08:37 21.avgust 2023.

Pozdravljeni, prepričan sem da so za podnebne spremembe krive samo vojne in vojaški atomski poskusi is 60S 70S, saj so se od takrat začele težave z hudimi nevihtami tornadi in poplavami. Da ne govorimo 1.jedrsko poskusno bombo katero so odvrgli ...prikaži več in je izpustila v radiusu 200km in višino 20km 2.000stopinj vroč ogenj, za tem fokushima in se in še. Prepripračam sem da so voditelji uničili naš planet za večno, bojim se pa da bo v kratkem zelo nestabilno vreme postalo, na vsako uro dež in sonce. Lep

• Lotus 19:00 22.avgust 2023.

Glede na to da je profesor mu je verjetno iq skuhal šufito(podstrešje)

MuškaKokoš 07:03 21.avgust 2023.

Naj bo ,bo itak vse propadlo .Navadni smrtniki znamo preživet pa če ničesar nimamo,problem so razvajeni bogatuni.

• blayo 14:31 21.avgust 2023.

70 bednih komentarjev. Očitno nihče ni prebral kaj je v resnici rekel/napisal.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.