V SLO bi volilci volili tudi: šimpanza, pavijana, gorilo ali orangutana. Kakršni volilci tak mandatar.
rdeči,rdeči,rdeči,rdeči,marioneta
Po anketi vodi stranka, ki je sploh še ni. Brez programa in članstva. Za crknit od smeha. Šarčev standup.
serpentinšek bo zmagal čist sigurno ,ker ga potpira kurčan
T in D te mal jebeta,ampak ni tko grozn za ljubitelja stranke STS ups. SDS.Verjetno si eden bolj pismenih v tej stranki,koj za firerjem?
Janša ima stranko stranko :-)
Morda najbolj ekonomično, glede na to, da je isto vodstvo že 25 let ne rabijo spreminjat nobenih internih obrazcev. :-)
POP TV je trobilo stricev, se že delajo norca iz Cerarja in ustvarjajo novega
ko bo ta nastavljenec zmagovalec, bodo to zadnje volitve, nato diktatura, žal
Katera partij ... pardon, stranka ima večnega predsednika? Ni potem bolj nevarno, če tak pride na oblast?
Tista stranka obstaja toliko časa kot država. Ostale pa se rojevajo pred volitvami.
Tista stranka ne živi ampak zivoTarri tako kot drzava
Nastavljanec ? Tvoje mnenje.Diktatura nad čim, ve se kakšne so njegove pristojnosti.
kaj to pomeni, jaz nisem mešanec, sem čistokrvni marostar
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
V SLO bi volilci volili tudi: šimpanza, pavijana, gorilo ali orangutana. Kakršni volilci tak mandatar.
rdeči,rdeči,rdeči,rdeči,marioneta
Po anketi vodi stranka, ki je sploh še ni. Brez programa in članstva. Za crknit od smeha. Šarčev standup.
serpentinšek bo zmagal čist sigurno ,ker ga potpira kurčan
T in D te mal jebeta,ampak ni tko grozn za ljubitelja stranke STS ups. SDS.Verjetno si eden bolj pismenih v tej stranki,koj za firerjem?
Janša ima stranko stranko :-)
Morda najbolj ekonomično, glede na to, da je isto vodstvo že 25 let ne rabijo spreminjat nobenih internih obrazcev. :-)
POP TV je trobilo stricev, se že delajo norca iz Cerarja in ustvarjajo novega
ko bo ta nastavljenec zmagovalec, bodo to zadnje volitve, nato diktatura, žal
Katera partij ... pardon, stranka ima večnega predsednika? Ni potem bolj nevarno, če tak pride na oblast?
Tista stranka obstaja toliko časa kot država. Ostale pa se rojevajo pred volitvami.
Tista stranka ne živi ampak zivoTarri tako kot drzava
Nastavljanec ? Tvoje mnenje.Diktatura nad čim, ve se kakšne so njegove pristojnosti.
kaj to pomeni, jaz nisem mešanec, sem čistokrvni marostar