Spet ena žurnal pogruntavščina.... a bonboni bronhi so slovenski? Meni so se vedno zdeli da so Kraš. Pa tudi Krašcommerce se mi zdi hrvaški... pa naj me kdo popravi če je narobe... morda je gorenjka zdaj tudi drugačna odkar je… ...prikaži več hrvaška... od takrat je ne kupujemo več...
Cocta je res sladka, kot bi cukr stresel v usta. Bronhiji se ti pripopajo po ustih. Problem je, da generacija, ki je ob tem rastla, ne prenese nobene kritike.
ne sladkarije.Razne burgerje pa "krompirčke" mal se narest debele pa na bruhanje jim mora iti,da se bodo ameriški mulci videli v ogledalu.drugače so pa ti proizvodi,ki niso več v slovenski lasti in se zaradi tega ne sekiram
naj se nekdo posname ko kozla potem ko je "požrl" nek hamburger in objavi na jutubu.Se bo še ameriška debelajsasta mularija malo zamislila s kom se dela norca
Spet ena žurnal pogruntavščina.... a bonboni bronhi so slovenski? Meni so se vedno zdeli da so Kraš. Pa tudi Krašcommerce se mi zdi hrvaški... pa naj me kdo popravi če je narobe... morda je gorenjka zdaj tudi drugačna odkar je… ...prikaži več hrvaška... od takrat je ne kupujemo več...
Vi ste tudi zagonetka
kose bo Cockta prodajala v Avstriji pa naprej, bo dobra. Do takrat pa je nepomembna lokalna zlobodrausa. Žal.
Sem že probal Ameriško hrano, kot so Hamburgerji in njihovi krofi, mi je čudno da se ne rodijo z diabetesom.
Kdo pa sta ta dva mešanca in zakaj je njuno mišljenje tu pomembno? Domov naj gresta pametovat in se z njihovimi trade mark dobrotami šopat.
Največja zagonetka.................Žurnal piši Slovensko.
Cocta je res sladka, kot bi cukr stresel v usta. Bronhiji se ti pripopajo po ustih. Problem je, da generacija, ki je ob tem rastla, ne prenese nobene kritike.
si se pa zelo zmotill foteljaš.
Saj pa Cockto imaš v skoraj vsaki avstrijski trgovini, ki ni Lidl ali Hofer.
A zdaj nas lahko podjebava že vsaka ameriška smrkad? In to oni, ki ne žrejo drugo, kot hamburgerje in pijejo ekalux, oz. kokakolo.
Tudi Gorenjka in Cockta nista več, pa še marsikaj drugega ne.
Žurnal aktivno promovira srbo-hrvaščino.
Kaj od naštetega (Cockta itd) pa je sploh še slovensko?
Žal.
Ljudje kupujejo Gorenjko, samo se ti imaš za nekoga pa se tle delaš pametnega in pišeš v imenu drugih.
ne sladkarije.Razne burgerje pa "krompirčke" mal se narest debele pa na bruhanje jim mora iti,da se bodo ameriški mulci videli v ogledalu.drugače so pa ti proizvodi,ki niso več v slovenski lasti in se zaradi tega ne sekiram
naj se nekdo posname ko kozla potem ko je "požrl" nek hamburger in objavi na jutubu.Se bo še ameriška debelajsasta mularija malo zamislila s kom se dela norca
že dolgo oz. od vsega začetka
če je rekel da je frutabela dobra, smo zmagal!
tudi frutabela ni več ! http://www.zurnal24.si/fructal-v-srbske-roke-clanek-130473