V Sloveniji so v tem trenutku vse etablirane politične opcije od leve do desne zanič. Nobena nima v interesu občega blagorja, samo zasebnega. Smo v začaranem krogu.
francek, a ti veš kaj je genocid. Me zanima kaj bi ti naredu ko bi po vojni zagledu krvnike tvojih sorodnikov, ki so bli ubiti zaradi izdajalcev. Najbrž bi jim dal bombončke.
"Zverova žena"...A se ne vi levičarji kao borite za emancipacijo žensk?
Škoda, da nisem peder, če ne bi vam jebal Boga, prekleta golazen sluzasta!
a samo 500 zombijev se je našlo na zboru, saj to je pa še manj kot na trgu republike.Da vas ni sram sploh kaj komentirat
bunch of idiots at the same place
KEV,KEV....
Imajo v tej SDS kakšnega poštenega človeka , ki ni ločenec ali kurbir !
Tako je vladal tov. Drnovšek pa tov. Pahor pa ...
V Sloveniji so v tem trenutku vse etablirane politične opcije od leve do desne zanič. Nobena nima v interesu občega blagorja, samo zasebnega. Smo v začaranem krogu.
Kralji sprenevedanja! Pravo vprašanje je, kaj hudega ob tem, kar nam že je, še nam bo storil! Spokajte vsi, Janša, Zver, Gorenak, Pahor, Jankovič ...
Kika! Pa, a te ne izuči, da se s fanatiki ne pregovarja? Sej veš, da se po novem spravljajo na ženske... :)
Ne sodi druge po sebi
A si bila tudi ti tam, da si ga videla.
tralala, tralala ...
hopsasa, hopsasa.......natanko tako, samo še pojemo lahko inu opazujemo, kako nam pred očmi kradejo.
francek, a ti veš kaj je genocid. Me zanima kaj bi ti naredu ko bi po vojni zagledu krvnike tvojih sorodnikov, ki so bli ubiti zaradi izdajalcev. Najbrž bi jim dal bombončke.
Misliti drugače kot Janez Janša je strogo prepovedano in kaznivo.
Kaj vam še ni jasno? GOTOFI ste!bye bye baby Janez
Ja, Italijan ... če boš hodil kaj v šoping sem, pridi na kavo :))
...in to 24 ur na dan, da ne bo pomote.
...samo njihovi okultno sledniki jim verjamejo.