1/3 poslancev v parlamentu je janševcev, 2/3 poslancev v parlamentu je NEjanševcev! Iz te tretjine morata sedaj Janša s Pahorjem izčarati večino. To je Janšev problem! To ni prodaja orožja.
zakaj se sploh rabi večina? vsak poslanec naj glasuje po svoji vesti, če mu je do slovenije, gledal sem soočenja in mnogo kandidatov se je pri mnogih vprašanjih poenotilo in se v marsičem strinjalo ... kje je problem, a res… ...prikaži več rabimo glasovalni stroj?
ljudje smo volili in izvolili svoje predstvnike, ki so tam dol v LJ samo zato ker je parlament premajhen za vse slovence, ampak mi vsi smo država in mi vsi v bistvu odločamo o vsem ... folk se tega ne… ...prikaži več zaveda, ampak to je dejanska demokracija, stranke ne morajo odločat, MI odločamo in volivci začnite komunicirat s tistimi, ki ste jih volili
bravo Šarec politik akcije......Janša in njegovi so si pa sami kopali grob z fašističnimi izjavami
1/3 poslancev v parlamentu je janševcev, 2/3 poslancev v parlamentu je NEjanševcev! Iz te tretjine morata sedaj Janša s Pahorjem izčarati večino. To je Janšev problem! To ni prodaja orožja.
zakaj se sploh rabi večina? vsak poslanec naj glasuje po svoji vesti, če mu je do slovenije, gledal sem soočenja in mnogo kandidatov se je pri mnogih vprašanjih poenotilo in se v marsičem strinjalo ... kje je problem, a res… ...prikaži več rabimo glasovalni stroj?
Ja če to naredi je vlada ki ne more sprejet enga zakona, zato rabi večino, priročno ni bilo 52 glasov, pol lahko sprejemaš kar ti paše.
ljudje smo volili in izvolili svoje predstvnike, ki so tam dol v LJ samo zato ker je parlament premajhen za vse slovence, ampak mi vsi smo država in mi vsi v bistvu odločamo o vsem ... folk se tega ne… ...prikaži več zaveda, ampak to je dejanska demokracija, stranke ne morajo odločat, MI odločamo in volivci začnite komunicirat s tistimi, ki ste jih volili
Ja to bi blo fajn, samo neizvedljivo v praksi, ker ne bodo za to, oni hočejo imeti tko kot je, ker pol so nepomembni in odveč, in baj baj plačke :)
V opranem mozgu so se ti pomešale številke in orožje. Hudo so te oprali.
Šiptar Janša nima za burek, razen če si ga sam speče!
Puši kurac.... budalo izrojeno. Kdo te kaj vpraša.
Sicer pa bo Šiptar Janša lahko večerjal rilec, ker ga kuha že od konca volitev!
enga še rukn, da boš dobr zadet od volitev
Šiptar je zmagal,ampak samo za publiko in potomce Rožmana in Rupnika,za vlado pa lahko prosi Trumplna pa Ogra,da mu jo namestita z državnim udarom!!
Korejc... res bi rad zmagal tvoj šiptar... serješ v lastno skledo.
Albanec Janša naj gre na Madžarsko in sestavi vlado z Orbanom tukaj ga nočemo