E-Life
629 ogledov

Prihodnost je tu: To je najtanjši preklopni telefon na svetu

Honor Magic V3
1/6
Honor
V Berlinu na sejmu zabavne elektronike IFA je Honor prvič za evropski trg predstavil svojo najnovejšo paradno napravo - najtanjši preklopni pametni telefon na svetu Honor Magic V3.

Honor še naprej premika meje preklopnih naprav, v Berlinu so predstavili povsem novo napravo Magic V3, najtanjši preklopni telefon na svetu z izboljšano vzdržljivostjo, baterijo, zaslonom in izkušnjo z umetno inteligenco.

Z debelino le 9,2 mm v zloženem stanju in maso 226 g, se Magic V3 po teh lastnostih lahko kosa z vodilnimi pametnimi telefoni. Dosežek je rezultat skrbne uporabe 19 inovativnih materialov in 114 mikrostruktur, s čimer je Honorju uspelo preklopne naprave popeljati v povsem novo obdobje.

George Zhao, generalni direktor Honorja, je povedal: "Naša vloga kot ponudnika pametnih naprav nam omogoča, da ustvarjamo osebne, intuitivne in varne izkušnje umetne inteligence, prilagojene potrebam uporabnikov."

Honor Magic V3 | Avtor: Honor Honor

Magic V3 je opremljen s 6,43-palčnim zunanjim zaslonom in 7,92-palčnim notranjim preklopnim zaslonom, ki uporabnikom omogoča izkušnjo dvojne uporabe in nadgrajeno vizualno doživetje, posebej, ko je naprava razprta. Vključuje vrsto inovativnih funkcij za udobje oči, kot so tehnologija AI Defocus Display, dinamična zatemnitev, cirkadiani nočni prikaz in prikaz naravnih tonov.

Za delovanje telefona skrbi napredna baterija tretje generacije iz silicijevega ogljika, kapacitete 5150 mAh, ki jo lahko napolnimo s hitrim 66W polnilcem, na voljo je tudi 50W brezžična funkcija polnjenja.

Honor Magic V3 | Avtor: Honor Honor

Z inovativnim Honor Falcon sistemom kamer, ki vključuje 50 MP periskopsko telefoto kamero, 50 MP glavno kamero in 40 MP ultra široko kamero, pri kitajski multinacionalki obljubljajo neprimerljivo kakovost slik.

Magic V3 ponuja številne pametne funkcije. Med njimi sta Magic Portal na zložljivem zaslonu ter fotografske funkcije z umetno inteligenco, kot sta AI Motion Sensing za bliskovite posnetke in AI Portrait Engine za izboljšanje portretov. V sodelovanju z Google Cloudom so obogatili tudi vrsto funkcij za produktivnost, kar uporabnikom omogoča izboljšanje splošne učinkovitosti. Sem sodijo AI Brisalec (AI Eraser), Prevajanje v živo (Face to Face Translation) in  Notes Prevod v živo (Notes Live Translation).

Honor Magic V3 | Avtor: Honor Honor

Pri Honorju so se pohvalili tudi s svojim sodelovanjem z Google Cloudom. Matt Waldbusser, izvršni direktor za globalne rešitve in umetno inteligenco potrošnikov v podjetju Google Cloud je dejal: "Z vključitvijo Googlovih modelov umetne inteligence in tehnologije oblaka uporabnikom Honor Magic V3 omogoča, da v vsakdanjem življenju izkusijo nove vznemirljive možnosti s pomočjo umetne inteligence."

Cena Magic V3 bo 1.999 evrov, na voljo pa bo v črni barvi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.