Avto
4724 ogledov

Poglejte novo opel zafiro life

Opel zafira life
1/6
Opel
Zafira ni več zgolj klasičen enoprostorec. Opel je predstavil zafiro life.

Že dolgo se ugiba, kaj bo Opel ob priključitvi h koncernu PSA naredil s svojo paleto modelov, saj najnovejši izdelki, kot je grandland X nastajajo na isti platformi kot Peugeotovi in Citroënovi modeli.

Opel zafira life | Avtor: Opel Opel

Opel combo Avto Opel combo je prostorski čudež

Podobno kot combo, ki je sorodnik peugeot rifterja in citroën berlinga, je z zafiro life, ki je Oplova različica že znanih modelov citoën spacetourer in peugeot traveller. PSA je svoja kombija predstavil na avtomobilskem salonu v Ženevi leta 2016, obstaja pa tudi Toyotina različica proace, saj je PSA vozilo razvil v sodelovanju s Toyoto.

Opel zafira life | Avtor: Opel Opel

Opel logotip Avto Ne, Opel ne ukinja teh dveh modelov!

Seveda ima vsako vozilo svoj dizajnerski pristop, vsaj ko govorimo o motorni maski. Zafira Life bo na voljo v treh dolžinskih različicah, 4,6 metra, 4,95 metra in 5,3 metra. Vozilo v širino meri 1,9 metra. Možno bo izbirati med dvema medosnima razdaljama - 2,95 metra in 3,28 metra.

Vozilo ima lahko do devet sedežev, prostornina prtljažnika je med 1500 in 3397 litri.

Opel Experimental Concept Avto Opel razkril svojo prihodnost

 | Avtor: Opel Opel

Med opremo Opel izpostavlja panoramsko streho, head-up zaslon, večpredstavnostni sistem s 7-palčnim zaslonom občutljivim na dotik, Apple CarPlay in Android Auto, kamera zadaj, električno nastavljivi in v usnje oblečeni sedeži, električno pomična drsna vrata ... Za stabilnejšo vožnjo na neutrjenem terenu bo možno izbrati sistem za nadzor oprijema intelligrip.

Opel corsa Avto Opel razkril vročo vest o novi corsi

Več tehničnih podatkov, tudi motorizacija, bo znanih 18. januarja, ko bo zafira life prvič javno razkrita na avtomobilskem salonu v Bruslju. Novo Oplovo vozilo bo možno naročiti z mesecem februarjem.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.