Avto > Na Štrom
3618 ogledov

Renault še letos uvaja veliko novost

Renault megane E Renault
Renault bo v električnem meganu to jesen predstavil nov digitalni kokpit. Megane E naj bi premiero doživel na septembrskem avtomobilskem salonu IAA v Münchnu.

Zaslon v električnem meganu E bo v skladu s tehničnim partnerstvom med Renaultom in ameriškim Googlom med drugim vključeval storitev Google Cloud. To bo veljalo tudi za popolnoma novi model kompaktnega športnega terenca kadjar, ki na trg prihaja prihodnje leto, je na spletni predstavitvi dejavnosti in načrtov družbe za prihodnost dejal prvi mož Renaulta Luca de Meo.

Izobraževalni center Renault Mirna Peč Nova stvarnost Avto Ko poškodujete odbijač, lahko sprožite velike dileme

Pri francoskem proizvajalcu vozil so med drugim razložili, da bodo imeli vozni in potniki na novem velikem digitalnem zaslonu v električnem meganu dostop do ekosistema avtomobilskih aplikacij v Google Play Store. To pomeni vse od sprejemanja klicev in besedilnih sporočil, iskanja najrazličnejših informacij, glasovnega upravljanja, omogočil bo posodabljanje in diagnostiko vozil na daljavo in uporabo najrazličnejših aplikacij.

Renault | Avtor: Renault Renault

Renault Captur E-TECH Avto Vozili smo capturja s pogonom, ki nadomešča dizle

Kar zadeva megane E, pa so pri Renaultu povedali, da bo v njem veliko prostora za potnike v kabini. To prinaša nova platforma za električna vozila. Megane E bo na trgu konkuriral z vozili kot je VW ID.4, navdih za megana E pa je bilo konceptno vozilo megane eVision, za katerega je de Meo dejal, da je 95 % tistega, kar bo megane E.

Megane RS Avto Renault bo že kmalu omejil največjo hitrost v svojih vozilih

Koncept je imel električni motor z močjo 217 KM. Platforma CMF-EV omogoča vgradnjo baterij s kapaciteto 40 kilovatnih ur (kWh), 60 kWh ali 87 kWh. Pri kapaciteti baterije 60 kWh je doseg po zagotovilih Renaulta 450 kilometrov.

Renault Razkritje Avto Renault razkril, kaj novega prihaja na ceste

Platforma CMF-EV je tudi podlaga za SUV nissan ariya , ki smo ga na zurnal24.si že spoznali v živo. Več o njem si lahko preberete tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.