Avto
5013 ogledov

Luka Dončić se je lahko razveselil obiska pri Akrapoviču

Luka Dončić pripeljal porsche 911 turbo S na dodelavo v tovarno Akrapovič
1/5
lukadoncic.com
Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić je po koncu prve NBA sezone proti čas preživel tudi v Sloveniji, kjer je, kot velik ljubitelj avtomobilov, obiskal še enega slavnega Slovenca Igorja Akrapoviča. Z namenom.

Luka Dončić je velik ljubitelj avtomobilov, kar je že večkrat pokazal tako v svojih objavah na družbenih omrežjih kot videih. Za 18. rojstni dan je v dar dobil celo fička, kasneje pa pokazal ljubezen do športnih porschejev.

Luka Dončić pripeljal porsche 911 turbo S na dodelavo v tovarno Akrapovič | Avtor: lukadoncic.com lukadoncic.com

Porsche 718 T Avto Porsche pred koncem leta pokazal novi 718 T

V Madridu smo ga videli za volanom atraktivne porsche panamere, njegov najbolj svež Porschejev športnik pa je kronski dragulj znamke Porsche, model 911 turbo S. Avto, ki predstavlja sanje številnih avtomobilskih navdušencev, je Dončić nedavno še dodelal. Obiskal je tovarno Akrapovič, kjer so mu na superšportnika vgradili še poseben izpušni sistem.

Luka Dončić pripeljal porsche 911 turbo S na dodelavo v tovarno Akrapovič | Avtor: lukadoncic.com lukadoncic.com

Porsche cayenne coupe Avto Tudi porsche se ni mogel upreti zadnjim trendom

"Luki je bilo v veliko veselje, da je lahko obiskal podjetje Akrapovič, proizvajalca vrhunskih izpušnih sistemov, katerega ustanovitelj in lastnik je Igor Akrapovič," so zapisali na uradni spletni strani Luke Dončića, od koder so nam posredovali tudi fotografije in video obiska.

Luka Dončić pripeljal porsche 911 turbo S na dodelavo v tovarno Akrapovič | Avtor: lukadoncic.com lukadoncic.com

Porsche Driving Experience Avto Vozili smo novi porsche 911

V Ivančni Gorici, kjer je ena od dveh enot podjetja, si je Dončić v družbi lastnika Igorja Akrapoviča in še nekaj ostalih članov vodstva med drugim ogledal razvojni oddelek, livarno, orodjarno in oddelek predproizvodnje. Na koncu je sledilo še fotografiral pred svojim avtomobilom, ki so ga v tem času zaposleni opremili z novim izpušnim sistemom.

Notranja razsvetljava osvetlitev hella Izjemno Avto Mlada Slovenka določa, kako naj se znotraj svetijo novodobni audiji, porscheji in BMW-ji

Pred kratkim smo tudi na zurnal24.si imeli priložnost na prvi vožnji preizkusiti novi porsche 911. Zavrteli smo vzvod na levi strani volana, da bi zaslišali rezek zvok iz dveh velikih okroglih cevi. Naše vtise si lahko preberete tukaj.

Komentarjev 2
  • Kojak 08:26 22.maj 2019.

    Mali Dončič je car, točno ve kak dela. Veste kaj njegova objava na netu pomeni za Akrapovića.... nov posel.