Avto
11873 ogledov

Brez posodobitve spornega dizla ne bo registracije

Volkswagen dieselgate
Lastniki VW vozil z dizelskimi motorji, ki so bili del prevare z izpusti emisij, morda ne bodo mogli registrirati svojih vozil, če na servisu niso naredili posodobitve programske opreme na dizelskem motorju.

Nemški Zvezni urad za motorna vozila KBA je lastnikov vozil skupine Volkswagen s spornimi dizelskimi motorji, pri katerih ni bila posodobljena programska oprema, zagrozil, da morda ne bodo mogli registrirati svojih vozil in jih uporabljati v prometu.

Volkswagen Pa so se naši le odzvali Avto Po 22 dneh naša država prvič komentirala Dieselgate

Po pisanju Automotive News Europe so nemške oblasti v Hambrugu in Münchnu nekaterim audijem in volkswagnom z dizelskimi euro 5 motorji, pri katerih se lastniki niso odzvali na vpoklic v servise na posodobitev programske opreme, že ukinile registracijo. Enako grozi tudi lastnikom vozil drugje po Bavarskem, ki pa so jim zdaj dali še dodaten rok za posodobitev programske opreme.

Emisije Sedem držav EU Avto Sedem držav bo zaradi afere Dieselgate dobilo po prstih

"Vpoklic (za prizadeta vozila z dizelskim motorem) je obvezen za vse lastnike. Avtomobili, ki niso posodobljeni, lahko s časoma odpokličejo iz prometa. Od objave datuma vpoklica ima lastnik vozila približno leto in pol časa, da odpravi pomanjkljivosti na svojem vozilu," sporočajo iz KBA.

Volkswagen Avto Uradno: Volkswagen ima rešitve za Dieselgate

V Nemčiji se je na vpoklic odzvalo okoli 95 odstotkov od 2,46 milijona lastnikov vozil s spornimi dizelskimi motorji.

Golf TDI avtomatik Avto V Tolminu odslej izdelujejo rešitelja dizelskih motorjev
Komentarjev 6
  • Laznivi 23:10 20.avgust 2018.

    Poveca se poraba, motor ne gre vec kot je sel prej, zivljenska doba motorja se skrajsa.... Ljudje ki vedo za kaj se gre na predelavo nocejo.

  • Avatar praufo
    praufo 16:41 20.avgust 2018.

    ne vem kaj so rekli tisti mojstri na srečanju vw hroščev in podobno v lescah, kaj in kako je z mašinam, oni imajo stroje brez kumpjuterjev, kjer je izpust in še kaj neomejen, oldtimerji, kadi se za njim, če bi ...prikaži več danes to hotel registrirat, bi blo nemogoče, ampak tega je še dosti na cestah, mislim relativno

  • Stephanie_Morton 15:01 20.avgust 2018.

    Moj najboljši bratranec zasluži $ 279 / uro na računalniku. Že štiri mesece ni delovala, toda prejšnji mesec je njegovo plačilo znašalo 31925 $, ki je samo nekaj ur delalo na prenosnem računalniku. poglejte t0 spletno mesto ... ..... ❥❥❥ ...prikaži več❥ ❥❥❥❥ ❥❥❥ www.Internet43.Com