Prevrnjen avtobus, poln otrok

Foto: Reuters Nesreča avtobusa v Nemčiji Foto: Reuters Nesreča avtobusa v Nemčiji Foto: Reuters Nesreča avtobusa v Nemčiji Foto: Reuters Nesreča avtobusa v Nemčiji
V nesreči turističnega avtobusa na avtocesti v bližini Freisinga, severno od Münchna na nemškem Bavarskem, je bilo danes ranjenih najmanj 30 otrok.
Oglej si celoten članek

Otroci z območja mesta Dachau so bili na avtobusu, s katerim so pred tem v okviru organiziranega izleta obiskali letališče v Münchnu. A izlet se je končal kot strela z jasnega in žalostno: avtobus je nenadoma zapeljal v hudo neurje s točo in se prevrnil.

Sledilo verižno trčenje

Sledilo je verižno trčenje, saj so v prevrnjeni avtobus nato zapeljali še trije tovornjaki in avtomobil. Poškodovanih je bilo več kot 35 oseb, od tega najmanj 30 otrok z avtobusa. Štiri osebe so huje ranjene. Avtocesto A92 so morali popolnoma zapreti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.