Svet
9668 ogledov

Čudež v bolnišnici. Neverjetno, kaj se je zgodilo 4-letniku

Otrok v bolnišnici
Napovedi zdravnikov se niso uresničile, deček je presenetil vse.

Napovedi britanskih zdravnikov, da bo štiriletni deček umrl kmalu po odklopu z aparata za vzdrževanje življenja, se niso uresničile, piše Sky News.

Deček, zaradi varovanja zasebnosti znan le po začetnicah N.R., se je rodil s hudo možgansko okvaro in je po dveh srčnih zastojih več mesecev preživel na intenzivni negi. Bolnišnica King's College je v zvezi s primerom 4-letnika zaprosila višje sodišče, da poda svojo oceno.

Aprila je sodnik Nigel Poole razsodil, da vzdrževanje aparata za vzdrževanje življenja ni v otrokovem interesu, družina, zdravniki so se pripravili na odklop aparatov, kar so izvedli pred več kot štirimi meseci. Vendar pa deček ni samo preživel, pač pa tudi napredoval. 

Sodnik je za Sky News povedal, da so bile nekatere odločitve o zdravljenju sprejete januarja letos, ko je N.R. "veliko bolj trpel" in je bilo "malo ali nič dokazov, da bi lahko našel kakršno koli zadovoljstvo, razen tolažilnega dotika svojih staršev."

"Zdaj ga je mogoče peljati ven, na primer v park. Lahko uživa na soncu in občutku vetra v laseh. Živi v ljubečem domačem okolju," je dodal sodnik. Poudaril je, da mu je bilo "v veselje" videti fotografije dečka doma s starši.

Dečkova mati je v izjavi na višjem sodišču dejala, da je volja njenega sina do življenja "močna" in da ima dobro življenje. "N. R. je preživel, ko so zdravniki in medicinske sestre, ki so mesece skrbeli zanj, mislili, da ne more. Zaslužil si je nov začetek," je zaključila.

Deklica na letalu Brutalno Svet Video: Ker je deklica jokala, sta jo potnici zaprli v stranišče letala Svečka, sveča, smrt, žalovanje Španija Svet Zamaskiran zabodel otroka na igrišču, ta je umrl Otrok v avtu Neodgovorno Svet Triletnega otroka pustil v vročem avtu, sam odšel v javno hišo

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 10
  • Avatar luckyss1
    luckyss1 03:58 26.september 2024.

    Me zanima, kaj pravi Covid zanesenjak Jernej65 in podobni idioti na dejstvo, da že imamo presežne smrti, ki po številu presegajo tiste med Covidom. Slučajno so se te presežne smrti začele s cepljenjem, sedaj pa "ne vedo" čemu jih pripisati. ...prikaži večti. Sam sem že pred dobrim letom predvidel, da jih bodo pripisali podnebnim spremembam, čeprav zaradi mraza še vedno umre bistveno več ljudi kot zaradi vročinskih valov.. Spodaj je povezava, kjer je vidna korelacija med presežnimi smrtmi in stopnjo preceplj.

  • Ender3 18:28 25.september 2024.

    Znano je tudi, da so mnoge v času kovid epidemije brez jasnih indikacij priklopili na respiratorje in tam tudi končali življenje.

  • bobubob 18:23 25.september 2024.

    Poznan mi je primer, ko so človeka poslali domov umret, tam pa so mu pač nehali dajati zdravila in so mu le še lajšali bolečine. Po kakem mesecu so ukinili še to in človek še danes hodi naokrog. Sam. Opravilno ...prikaži več sposoben. Med 'kovidom' nam je 'zdravstvo ' odlično odkrilo še svoj zelo dobro zakriti obraz, ki so ga doslej videvale le žrtve 'pomot' in njihovi svojci - kar je bilo seveda tabuizirano tako v medijih kot na sodiščih, da ne govorim o cehu.... Eh, pa kaj bi, vsak se mora prepričati sam.