Otrok padel z balkona, kjer se je igral brez nadzora

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Štiriletnik se je brez nadzora igral na balkonu, proti materi poteka preiskava.
Oglej si celoten članek

V soboto je okoli 13. ure v italijanskem kraju Silvi prišlo do nesreče, ko je štiriletni deček padel z balkona v prvem nadstropju svojega doma, so že včeraj poročali italijanski mediji. Padel naj bi med igro na balkonu, kjer ni imel nobenega nadzora s strani odrasle osebe.

Na kraj dogodka je hitro prispelo reševalno vozilo z ekipo nujne medicinske pomoči. Zaradi resnosti poškodb so dečka prepeljali v bolnišnico v Pescari, njegovo življenje ni ogroženo. Otrok je trenutno hospitaliziran na oddelku za pediatrijo.

Danes nove podrobnosti

Danes so na dan pricurljale nove podrobnosti o nesreči. Štiriletnik naj bi se popolnoma sam in brez nadzora odrasle osebe igral na balkonu, domači pa mu niso pomagali niti, ko je padel z balkona. Njegova tridesetletna mati je bila sicer v času nesreče v stanovanju, bila je v družbi moškega, ki ni oče otroka. 

Stanovanje, kjer sta prebivala mati in otrok, je trenutno predmet preiskave. 

Proti materi poteka preiskava. Malčka so rešili sosedi, ki so bili priča dramatičnemu prizoru. Prav tako so tudi na številko za klice v sili poklicali stanovalci. 

Slovenija Dva otroka je prevažal v prtljažniku Magazin Znano Slovenko s petimi otroki mečejo na cesto Katastrofalne razmere Za življenje nosečnice se še borijo, otroka niso uspeli rešiti

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.