Kaos po streljanju na letališču

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Več ljudi ranjenih, eden ubit v streljanju na mednarodnem letališču v Los Angelesu.
Oglej si celoten članek

Po tem ko je na letališču izbruhnilo streljanje, so zaustavili vse vzlete in evakuirali potnike.

Policija je uradno potrdila, da so strelca prijeli in je v pridržanju. Policisti so ga med obračunom ustrelili, vendar obsežnost njegovih poškodb še ni znana.

Streljal je 23-letni Paul Ciancia, ki je imel ob streljanju pri sebi torbo v kateri je bilo sporočilo, ki očitno kaže njegov namen: ubiti letališke varnostnike. Streljal je na tretjem terminalu. Nekatere priče trdijo, da je spraševal posameznike, ali so varnostniki. Če so odgovorili ne, se je umaknil.

Svoj namen je izpolnil – ubil je enega od varnostnikov, še najmanj šest oseb pa je ranil. Po streljanju je med potniki zavladala panika, začeli so bežati, nekaj so jih podrli na tla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.