Zmajčice pohrustale Fram

Foto: Žurnal24 Miša Marinček je zbrala kar 17 obramb.
Rokometašice ljubljanske Olimpije so uspešno debitirale v pokalu Challenge. Kar z 19 zadetki razlike so premagale islandski Fram, s katerim bodo znova igrale že v nedeljo.
Oglej si celoten članek
 

Poglejte še ...

Druga plat: Miša Marinček

Rokometašice Olimpije so prvi tekmi drugega kroga evropskega pokala Challenge v Ljubljani premagale islandski Fram z 42:23 (22:13). Rokometašice Olimpije o svojih tekmicah iz dežele gejzirjev niso imele nobenih podatkov, zato so od prve minute zaigrale agresivno in na vso moč. Že po nekaj minutah igre je bilo jasno, da bo zmaga ostala na domačem igrišču, vprašanje je bilo le, kolikšna bo razlika. Na koncu je znašala velikih 19 golov, tako da bo jutrišnja povratna tekma zgolj formalnega značaja. Ljubljanski trener Robert Beguš je enakovredno porazdelil minutažo med svojimi izbrankami, ki so s hitro igro in ostrim ritmom brez večjih težav strle odpor gostij. Povratna tekma bo v nedeljo v Ljubljani, srečanje pa se bo v Hali Tivoli začelo ob 14.30.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.