Žarko Balić: Moral bi biti pametnejši

Foto: Žurnal24 Oče Žarko Balić ne more iz svoje kože in često kritizira Ivana.
Starši so dostikrat najhujši kritiki svojih otrok, ki se udejstvujejo na športnih tekmovališčih. V družini Balić ni nič drugače. Oče Žarko in Ivano se pogosto razhajata v mnenjih o Ivanovi igri.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Hrvati razbili Špance

Oče Žarko je največji kritik Ivana Balića. Kot nekdanji rokometaš njegove igre postavlja še pod poseben drobnogled. "Ivano se jezi name, moti ga, ker imam vedno kaj za pripomniti k njegovim igram," se težave zaveda Balić starejši: "Vedno je lahko še bolje. Najbolj mu zamerim, ker premalo izkorišča strele od daleč. Preveč prodira, zato vedno znova dobiva udarce. Žal mi je zaradi mladega Duvnjaka, ki se zgleduje po Ivanu. Nadvse si želim, da bi postal vrhunski rokometaš, vendar gre tako kot Ivano v prodor s srcem in glavo. Le da je višji in bolj suh kot moj sin, zato tudi več tvega s poškodbami."

Balić mlajši razume očetovo zaskrbljenost, vendar priznava, da njegovih nasvetov najpogosteje ne posluša. "Trmast sem in vedno naredim po svoje. Poleg tega sem dovolj star in dovolj dobro igram, da vem, kdaj sem naredil napako. Vendar oče kot oče mora kritizirati, on me pozna najbolje," se ne da Balić mlajši. Njegov oče pa dodaja še: "Moral bi biti malo pametnejši in malo bolj paziti nase. Vendar mu to ne gre, ne zna igrati tako. Vedno gre do konca, meče se tudi na glavo, če je treba."
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.