Zabavljač Ronaldinho ob 75 tisoč €

Foto: Žurnal24 Ronaldinho se težko upira skušnjavam zabave. (Foto: EPA)
Brazilski zvezdnik Ronaldinho je bil znova poreden. Na dan je prišla informacija, da se je pred dvobojem Milana z Interjem, ki se je za rdeče-črne končal sila klavrno, zabaval kar tri dni.
Oglej si celoten članek

Brazilski nogometaš Ronaldinho, ki si kruh služi pri italijanskem Milanu, bo moral plačati kazen v višini 75 tisoč evrov. Brazilec se je namreč neposredno pred mestnim derbijem z Interjem 24. januarja kar tri dni zabaval, zaradi česar bo moral plačati kazen. Klub naj bi denar namenil za dobrodelne namene.

Po poročanju avstrijske tiskovne agencije APA se je Ronaldinho skupaj s prijatelji zabaval v enem od razkošnih hotelskih apartmajev v Milanu, AC Milan pa je derbi po omenjeni "zabavi" izgubil z 0:2. Brazilec je med drugim zgrešil enajstmetrovko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.