West Nachbarjev soigralec?

Foto: Žurnal24 Še en potnik na letalu proti Rusiji?
Boštjan Nachbar bo morda dobil za soigralca zelo kakovostnega košarkarja. Član moskovskega Dinama bi utegnil postati organizator igre Delonte West, ki je zadnjo sezono igral v Clevelandu.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Nachbar podpisal za Dinamo
Nova era evropske košarke

Prestopi NBA-jevcev v Evropo in še posebej v Rusijo se očitno še ne bodo končali. V denarnici moskovskega Dinama, kamor je pred dnevi prestopil Boštjan Nachbar, je očitno še dovolj novcev. Drugače bi si težko razlagali dejstvo, da imajo Moskovčani na muhi še enega v NBA prekaljenega igralca. Gre za 25-letnega organizatorja igre Clevelanda Delonta Westa, ki naj bi mu Rusi ponudili deset milijonov dolarjev (šest milijonov evrov) za dve sezoni.

 V letu pogodbe, ki mu še ostaja pri Cavsih, bi zaslužil praktično polovico manj kot v Rusiji (2,76 milijona na sezono). West ima zaradi dejstva, da mu do konca pogodbe ostaja le še sezona, status omejenega prostega igralca, kar pomeni, da mora novi klub podati boljšo ponudbo od trenutnega moštva. Vendar ta predpis velja le za ZDA, kar pomeni, da so igralci, ki imajo le še eno leto pogodbe, za evropske razmere praktično prosti. West je v NBA odigral tri sezone, lani pa je imel povprečje dobrih deset točk in štiri uspešne podaje na tekmo.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.