Vujačić hodi s Šarapovo?

Foto: Žurnal24 Se epizoda Saše Vujačića pri Los Angeles Lakers končuje? (Foto: AFP)
Los Angeles je mesto premnogih zvezd, ki se ne le često srečujejo, marveč se včasih razvije tudi kaj več. Ameriški mediji poročajo, da sta par postala Saša Vujačić in Marija Šarapova.
Oglej si celoten članek

Ameriški mediji poročajo, da ima Saša Vujačić, košarkar moštva Los Angeles Lakers, novo dekle. In to ne katerokoli, temveč teniško igralko Rusinjo  Marijo Šarapovo. Večkrat so ju videli v Los Angelesu, udeležila pa sta se tudi koncerta skupine U2.

Navijači Jezernikov upajo, da bo Saši Marija pomagala vrniti njegov "ubijalski“ skok-met. Zanimivost pri poročilu pa je, da je Vujačić označen kot srbski košarkar, kar je v komentarju nekdo od bolj veščih poznavalcev košarke v nekdanji Jugoslaviji takoj demantiral in navedel podatek, da je Vujačić seveda Slovenec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.