VN Brazilije brez Tima Glocka

Foto: Žurnal24 Timo Glock je trenutno na bolniškem dopustu, zato v Braziliji, kjer je nastala f
Nemški dirkač Timo Glock bo izpustil dirko formule 1 za veliko nagrado Brazilije. Vzrok za to je poškodba, ki jo je staknil na VN Japonske. Nadomestil ga bo Kamui Kobajaši.
Oglej si celoten članek

Nemški voznik formule 1 Timo Glock (Toyota) bo veliko nagrado Brazilije opazoval iz boksov. Kot je sporočilo vodstvo ekipe Nemec po poškodbi, ki jo je staknil na kvalifikacijah za VN Japonske pred tednom dni, še ni nared, saj so podrobne preiskave razkrile tudi poškodbo hrbta. Namesto njega bo dirko za VN Sao Paula odpeljal Japonec Kamui Kobajaši.

Šef ekipe John Howett je dejal: "Vsi v moštvu smo zelo razočarani in sočustvujemo s Timom. Želimo mu čimprejšnje okrevanje. Po prvih diagnozah naj bij bi bil nared za Brazilijo, vendar se to žal ni zgodilo. Ostal bo v Nemčiji, upamo, da bo pripravljen za Abu Dhabi. Kamui je bilo logična zamenjava za Tima. Pred njim je težka naloga, vendar ve, da mu bo ekipa nudila vso podporo, vemo pa da je zelo motiviran, da bi čim bolje izkoristil to nenadejano priložnost."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.