Video: nogometaši razgrajali s Pahorjem

Foto: Žurnal24 Pahor ne razmišlja o spremembi vlade in koalicije. (Foto: Žurnal24)
V slačilnici slovenske nogometne reprezentance naj bi po besedah Marka Šulerja premier Borut Pahor obljubil, da se bo namazal s črno kremo. V stranki pravijo, da je obljubil le 'mazanje' kopačk.
Oglej si celoten članek

Takšnih obljub pri njem prav gotovo nismo vajeni. Bolj spominjajo na nekdanjega alfo in omego slovenskih junakov belih strmin Toneta Vogrinca. Predsednik vlade pa je, kot dnevnik.si navaja izjavo branilca Marka Šulerja, v garerobi dejal, da se bo namazal s črno kremo, če se Slovenija uvrsti na svetovno prvenstvo. Hm, ob vseh drugih velikih motivih za ta dosežek smo dobili še enega, in sicer "firbec", kako bo videti "črni" premier.

Zdaj so v Pahorjevi SD to zanikali in izjavili, da naj bi premier obljubil le "mazanje" kopačk slovenskim reprezentantom. Kaj je res in kaj ni si poglejte v spodnjem videu, ki prikazuje, kako se predsednik vlade pridruži reprezentantom v bratislavski slačilnici.

Borut Pahor na nogometni tekmi v Bratislavi na Slovaškem from Socialni demokrati on Vimeo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.