Veter odpihnil slalom

Foto: Žurnal24 Francoski Val d'Iser je zajelo neurje z močnim vetrom.
Po sobotni veleslalomski preizkušnji bi se morali smučarji v francoskem Val d'Iseru pomeriti še na slalomu, vendar so organizatorjem to preprečile katastrofalne vremenske razmere.
Oglej si celoten članek

Smučarji bi se v nedeljskem dopoldnevu morali meriti na slalomski preizkušnji, nekdanji slovenski paradni disciplini, vendar je tekmo preprečilo katastrofalno vreme, predvsem veter, ki brije kot za stavo. Na startu tekme v Val d'Iseru so bili štirje Slovenci, in sicer Bernard Vajdič s številko 13, kakršno mesto je dosegel tudi v soboto na veleslalomski tekmi, Mitja Dragšič s številko 20, njegov soimenjak Valenčič s številko 40 ter Matic Skube s številko 69.

Slalomisti bodo v Val d'Iser pripotovali spet čez 50 dni, ko bo v tem francoskem zimsko-športnem središču na sporedu svetovno prvenstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.