V Saporu vsi štirje Slovenci

Foto: Žurnal24 pikl_main_sad
Domačin Šohei Točimoto je bil najboljši v kvalifikacijah tekme za svetovni pokal v Saporu. Na tekmo so se uvrstili tudi vsi štirje Slovenci – najdaljši je bil Primož Pikl.
Oglej si celoten članek

Vsi štirje Slovenci so bili uspešni v kvalifikacijah pred sobotno tekmo svetovnega pokala v smučarskih skokih v Saporu, ki se bo s prvo serijo začela ob 9. uri po srednjeevropskem času. Najboljši med njimi je bil Primož Pikl, ki je imel 14. dosežek kvalifikacij, Robert Hrgota je bil 24., Jurij Tepeš 26., Rok Urbanc pa 35. Najboljši v kvalifikacijah je bil domačin Šohei Točimoto.

V deželi vzhajajočega sonca ni najboljših slovenskih skakalcev z Robertom Kranjcem na čelu, ki se medtem pripravljajo doma, na Japonsko pa ni pripotoval niti vodilni v skupnem seštevku svetovnega pokala, Avstrijec Gregor Schlierenzauer.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.