Ukrajinci opravili s Švedi

Foto: Žurnal24 Strelec Sergej Nazarenko (št. 18) se je s soigralci prešerno veselil zmage nad Š
V tednih pred Eurom so aktualne prijateljske tekme. Zmage so se veselili Nizozemci in malce presenetljivo Ukrajinci na gostovanju na Švedskem, Poljaki in Danci pa so odigrali 1:1.
Oglej si celoten članek
 

Prijateljske tekme

Švedska : Ukrajina 0:1
Nizozemska : Wales 2:0
Poljska : Danska 1:1
Grčija : Armenija 0:0

Vročica pred nogometnim evropskim prvenstvom, ki bo od 7. do 29. junija v Avstriji in Švici, iz dneva v dan raste, na sporedu pa so številne prijateljske tekme. Ukrajina je v gosteh premagala Švedsko z 1:0, strelec zmagovitega gola pa je bil Sergej Nazarenko. Nizozemska je na domačem igrišču ugnala Wales z 2:0, strelca pa sta bila člana madridskega Reala Wesley Sneijder in Arjen Robben. Za nizozemskega napadalca Robina van Persieja napovedi pravijo, da bo kmalu prvič treniral z ekipo. "Robin se bo soigralcem na treningu pridružil v sredo, nato pa bomo videli, ali nam lahko pomaga proti Italijanom 9. junija,“ je na to temo dejal selektor tulipanov Marco van BastenPoljska in Danska sta se razšli z neodločenim izidom 1:1. Za Poljsko je zadel Jacek Krzynowek, za Dansko pa Martin Vingaard.

Branilka naslova Grčija se je na zadnji prijateljski tekmi pred začetkom prvenstva pomerila z Armenijo. V primerjavi s tekmo proti Madžarski, ki so jo Grki izgubili, so močno popravili igro v obrambi. Varovanci Otta Rehhagla pa so v napadu še vedno vse preveč neučinkoviti, da bi imeli realne možnosti za ubranitev lovorike. Tekma se je končala z neprivlačnim rezultatom 0:0.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.