Turnšek bo predsednik

Foto: Žurnal24 Takole je bilo videti slovo Toneta Turnška od Celja P. L. konec maja 2008. (Foto
Odpravili smo se po sledeh številnih namigovanj, da naj bi Tone Turnšek znova postal predsednik Celja P. L. Čeprav glavni igralec zgodbe tega ni želel komentirati, lahko z veliko gotovostjo trdimo, da bo tako.
Oglej si celoten članek

Pravijo, da molk pove več kot tisoč besed. Morda je tako tudi v primeru Toneta Turnška, ki smo ga poklicali zaradi vse glasnejših govoric, da naj bi znova postal predsednik Celja Pivovarne Laško. Velikokrat se namreč zgodi, da če nekdo o določenem dogodku noče podati svojega mnenja, je z njim tako ali drugače povezan.

 "Tega ne želim komentirati," je bilo vse, kar nam je uspelo o morebitni vnovični predsedniški funkciji v Celju P. L. izvedeti od Turnška, ki je v celjskem klubu pustil globoke sledi, med drugim so pivovarji pod njegovim vodstvom osvojili tudi naslov evropskega prvaka. Trenutno je častni predsednik kluba, ki je v uradnem sporočilu za javnost namignil, da bo na čelo prišla ikona celjskega rokometa. V Celju P. L. naših predvidevanj niso mogli potrditi, dejali pa so, da ni treba veliko razmišljati, kdo je ta "ikona in uveljavljeno ime". Scenarij je torej jasen, če se le ne bo kaj zapletlo. Skupščina celjskega kluba je načrtovana za začetek marca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.