Tudi zabaval bi se

Foto: Žurnal24 Kaj vse je Adriano Galliani pripravljen storiti, da obdrži Angleža?
Zakaj ne bi medse zvebili enega komercialno najboljših nogometašev na svetu, pa četudi le za tri mesece, so si pred časom rekli vodilni možje Milana. V soboto je beseda postala meso.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Gattuso: Becks, zakaj prihajaš?

Podpredsednik italijanskega nogometnega kluba Milan Adriano Galliani je v soboto medijem in navijačem predstavil novega člana moštva - Angleža Davida Beckhama. Triintridesetletni "Becks" bo italijansko ekipo okrepil do 9. marca, potem pa se bo vrnil v ekipo ameriškega Los Angeles Galaxy, ki ga je v zimskem premoru posodil Italijanom.

"Dober večer vsem skupaj in najprej hvala vsem od srca," je na novinarski konferenci na stadionu San Siro dejal Beckham. "Ljubim Italijo in zelo sem vesel, da sem tukaj. Zdaj sem v najtrofejnejšem klubu na svetu. Tu sem, da bom trdo delal, se zabaval in sodeloval s soigralci," je med drugim še povedal Becks. Beckham bo dres ekipe uradno oblekel na pripravah konec meseca v Dubaju, na tekmi pa prvič 11. januarja, ko se bo serie A nadaljevala, Milan pa bo gostoval na težki tekmi proti Romi.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.