Trimo ob boku Celjanom

Foto: Žurnal24 David Miklavčič je dosegel kar deset zadetkov. (Foto: www.alesfevzer.com)
Rokometaši Trima so se kljub porazu na povratni tekmi proti romunski ekipi UCM Sport Resita s 30:32 (15:14) uvrstili v osmino finala pokala EHF, kjer so že prej pristali tudi Celjani.
Oglej si celoten članek
Žreb osmine finala pokala EHF bo v torek, 24. novembra, na sedežu Evropske rokometne zveze (EHF) na Dunaju.

Romunsko-slovenski klubski obračun je bil vseskozi izenačen, saj si nobena ekipa ni priigrala višje prednosti, domača zasedba pa v nobenem trenutku ni nadoknadila prednosti slovenske zasedbe s prve tekme v Trebnjem. Gosti so z dobro obrambo onemogočili najbolj nevarne igralce domače zasedbe, nekaj več težav jim je povzročil le Srb Bojan Butulija, ki je dosegel devet golov.

V zadnjih pet minut tekme so varovanci Marka Šibile krenili s kritičnimi tremi goli zaostanka, z dobro obrambo in nekaterimi uspešnimi posredovanji vratarja Klemna Ferlina, ki je skupno zbral 13 obramb, pa so vendarle preprečili končno zmagoslavje v zadnjih treh sezonah trikratnim slavljencem evropskega pokala challenge.

Pokal EHF, 3. kolo:

UCM Sport Resita : Trimo Trebnje 30:32 (15:14)
Butulija 9; Se. Skube 4, Miklavčič 10

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.