Trije rdeči kartoni Kölna

Foto: Žurnal24 Zvonimirja Solda sta tokrat razjezila prvi zvezdnik Podolski in Petit. (Foto: EP
Moštvo Kölna je razočaralo v pokalnem tekmovanju in izpadlo proti drugoligašu Augsburgu. Tokrat grešni kozel ni bil Milivoje Novaković, ampak izključena Lukas Podolski in Armando Petit.
Oglej si celoten članek

Bundesligaš Köln je izpadel iz pokalnega tekmovanja. V četrtfinalu ga je z 2:0 ugnal Augsburg, ki domuje v drugi ligi. Kozlički so srečanje končali z le osmimi igralci, saj so Chichi, Lukas Podolski in Armando Petit dobili rdeče kartone. Prvi že v 30. minuti, kar je še posebej izzvalo bes Zvonimirja Solda. Hrvat se je jezil nad sodnikom, pri drugih dveh izključitvah pa si je lase pulil zaradi potez izključenih nogometašev.

"Glede Chichija lahko povem, da to ni bil niti prekršek. Tega, kar sta napravila Podolski in Petit, pa si tako izkušena nogometaša ne bi smela dovoliti," je razlagal Soldo. Podolski je vstopil v igro v 60. minuti, izključen pa je bil že v 69., in sicer zaradi ugovarjanja prvemu rumenemu kartonu.

"Nič slabega nisem napravil. V zrak sem dvignil palec, potem ko mi je sodnik dal rumeni karton. Na pokalni tekmi, nabiti s čustvi, se to lahko pripeti. Odšel sem do sodnika, da bi se mu opravičil, a ni pomagalo," je svoje dejanje poskušal razložiti Podolski. Še beseda o Slovencih: Mišo Brečko in Milivoje Novaković sta odigrala vso tekmo, Brečko je dobil rumeni karton.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.