Treba bo premagati vse

Foto: Žurnal24 Bojan Zajc še vedno odigra kakšno partijo hokeja.
Svoje misli po hokejskem srečanju Slovenije in Avstralije je bralcem zurnala24.si podelil Bojan Zajc. "V našem primeru je verjetno bolje, če gredo tekmeci od slabših proti boljšim," meni Zajc.
Oglej si celoten članek
 
 

Pomembno je, da ni bilo poškodb in da so naši lahko uigravali akcije. 

Bojan Zajc

 
Za mnenje po tekmi Slovenije in Avstralije smo poprosili Bojana Zajca, nekdanjega dolgoletnega reprezentanta, v zadnjem času pa trenerja Tilie Olimpije: "To je bila tekma za ogrevanje, naše fante v nadaljevanju čakajo veliko kakovostnejši tekmeci. Pomembno je, da ni bilo poškodb in da so naši lahko uigravali akcije. Na tej tekmi je bila koncentracija malo manjša, zato so se dogajale napake v zvezi z menjavami. Seveda je vsake izključitve škoda. V nadaljevanju bo treba biti bolj discipliniran."

 
 

Na tej tekmi je bila koncentracija malo manjša, zato so se dogajale napake v zvezi z menjavami.

Bojan Zajc

 
Je stopnjevanje kakovosti tekmecev, od slabših proti boljšim, prednost ali slabost za Slovenijo? "Dejstvo je, da če hočeš napredovati v skupino A, moraš premagati vse. Če si drugi ali tretji, je popolnoma vseeno. V našem primeru je verjetno bolje, če gredo tekmeci od slabših proti boljšim, da ostane nekaj časa za uigravanje in odpravljanje napak." Vas še zamika, da bi prijeli palico v roko in pomagali nekdanjim soigralcem? "Ta zgodba je zdaj za mano, jaz sem odigral 13 svetovnih prvenstev. Enkrat je treba tudi končati, konec koncev imam 44 let. Palico še vedno primem v roke, tako rekreativno kot tudi na treningu. Vedno se je lepo spominjati uspehov, malo manj težkih trenutkov. Po večini pa so moji spomini lepi."
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.