Toni v Inter za 3,5 milijona na mesec

Foto: Žurnal24 toni_bayern_reuters_ins
Luca Toni, ki se je znašel v nemilosti v Bayernu, naj bi se že januarja vrnil v domovino. Kot poroča časnik Gazzetta dello sport, naj bi se za usluge Tonija zanimal italijanski prvak Inter.
Oglej si celoten članek

Luca Toni je leta 2006 prišel na Bavarsko kot velika okrepitev, toda v zadnjih mesecih je povsem na stranskem tiru. S trenerjem Luisom van Gaalom ne najdeta iste valovne dolžine, nazadnje Tonija večkrat ni bilo več niti na rezervni klopi, tako da so se mediji v Nemčiji že večkrat spraševali, kdaj bo italijanski reprezentant zapustil München.

Pri Interju naj bi Tonija zaposlili kot zamenjavo za kamerunskega zvezdnika Samuela Eto'oja, ki bo zaradi nastopa na afriškem prvenstvu manjkal v začetku leta 2010. Po podatkih Gazzette naj bi Toni dobil 3,5 milijona evrov plače, o višini odškodnine Bayernu pa Italijani ne poročajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.