Superman za skomine

Foto: Žurnal24 Takole je lani zabijal Superman, ki ga kličejo tudi Dwight Howard.
Pred nami je vikend vrhunskih košarkarskih užitkov, ko se družijo vse zvezde NBA. Zabave s košarkarsko žogo nedvomno ne bo manjkalo, za predigro pa vam ponujamo utrinek od lani.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Razočarala in zdaj menjata klub

Dame in gospodje, dobro premislite, kako si boste časovno organizirali ta konec tedna. Da vam ne bo zmanjkalo časa za ogled vsaj dela vrhunskega spektakla, tekme all star  v Phoenixu . Svoje košarkarske veščine so na ogled že postavile slavne osebnosti, vragolije s pisanimi žogami so pokazali Harlem Globtrottersi . Pomerili so se tudi že igralci, ki dve leti igrajo v najmočnejši košarkarski ligi na svetu, ter novinci. Zmagali so prvi s 122:116 in dosegli sedmo zaporedno zmago nad novinci. Izkazal se je član ekipe Oklahoma City Thunder Kevin Durant s kar 46 točkami. Durant, razglašen je bil za najkoristnejšega igralca tekme, je krepko presegel rekord te tekme, ki ga je leta 2004 dosegel Amare Stoudemire (36). Čaka nas še metanje trojk ter seveda najzanimivejši obračun med Vzhodom LeBrona Jamesa in Zahodom Kobeja Bryanta in Shaqa . Eden najbolj nestrpno pričakovanih trenutkov pa bo gotovo tudi začetek tekmovanja v zabijanju, v katerem bodo nastopili Rudy Fernandez, J. R. Smith, Nate Robinson in seveda lanski zmagovalec Dwight Howard . V spodnjem videu si za skomine pred sladkorčkom all stars konca tedna oglejte izsek iz njegovega lanskega zmagovalnega repertoarja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.