Srhljiva nesreča Carla Edwardsa

Foto: Žurnal24 Polet Carla Edwardsa, ki je nekaj gledalcem prijetno popoldne pokvaril v obisk b Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Mikavnost bencinskih hlapov ima tudi drugo plat, in sicer nesreče. Ena takšnih, v katero so bili udeleženi tudi gledalci, se je zgodila na dirki serije Nascar, kjer je zagorel avto Carla Edwardsa.
Oglej si celoten članek

V dirki za pokal Nascar, ki je potekala v ameriški Talladegi, se je zgodila spektakularna nesreča. V njej je bil udeležen Carl Edwards, ki je najprej trčil v dirkalnik  Brada Keselowskega, nato pa v zaščitno ograjo. Pri tem je bilo ranjenih osem gledalcev, ki so jih poškodovali leteči deli vozila. Nihče od njih pa na srečo ni utrpel hujših poškodb. Edwards je iz avtomobila izstopil sam in ciljno črto prečkal kar peš.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.