Španija v finalu

Foto: Žurnal24 Španska reprezentanca se je prebila v finale. (Foto: EPA)
Španska mešana teniška reprezentanca se je uvrstila v veliki finale Hopmanovega pokala v avstralskem Perthu. Španiji je odločilno drugo točko priigrala Maria-Jose Martinez Sanchez.
Oglej si celoten članek

V moškem posamičnem obračunu je Španec Tommy Robredo premagal Lleytona Hewitta s 6:2 in 6:4, v nepomembni igri dvojic pa je španska mešana dvojica zmagala s 3:6, 6:3 in 10:7.

Španija, ki je Hopmanov pokal osvojila v letih 1990 in 2002, se bo v velikem finalu pomerila z najboljšo mešano teniško reprezentanco iz skupine B. Ta bo znana po petkovem zadnjem krogu, para pa sta naslednja: Rusija – Velika Britanija in Nemčija Kazahstan.

V drugem obračunu skupine A so ZDA premagale Romunijo s 3:0. Američanka Melanie Oudin je ugnala Sorano Cirsteo s 6:2 in 6:3, Romun Victor Hanescu pa je zaradi poškodbe predal dvoboj Američanu Johnu Isnerju, nato pa odpovedal tudi obračun v mešanih dvojicah.

Hopmanov pokal, izidi, skupina A:

Španija : AVvstralija 3:0
T. Robredo : L. Hewitt 6:2, 6:4;
M.-J. Martinez Sanchez : S. Stosur 6:4, 6:1;
M.-J. Martinez Sanchez/T. Robredo : S. Stosur/L. Hewitt 3:6, 6:3, 10:7;

ZDA : Romunija 3:0
M.Oudin : S. Cirstea 6:2, 6:3;
J. Isner : V. Hanescu b.b.;
M. Oudin/J. Isner : S. Cirstea/V. Hanescu b.b.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.