Spahić osumljen dogovarjanja izidov

Foto: Žurnal24 Emir Spahić je osumljen prirejanja izidov tekem.
O kapetanu bosanske nogometne reprezentance Emirju Spahiću se piše, da naj bi bil vpleten v prirejanje izidov tekem. Sumljiva je njegova kariera v ruski Lokomotivi in preteklost.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Zenit s pokupovanjem na vrh?

Se spomnite kapetena bosanske reprezentance, ki je pred meseci gostovala v Mariboru, Emirja Spahića? Fant si kruh služi v moskovski Lokomotivi, ki ga je dala na transfer listo. Spahić je bil namreč glavni igralec afere s prirejanjem izida, ko je Himki v Moskvi presenetljivo ugnal Lokomotivo z 2:0. Na tej tekmi se je zdelo, kot da se je Spahić umaknil nasprotnemu napadalcu in se sploh ni boril za žogo. Bosanski reprezentant naj ne bi prvič storil takšnega greha, saj so se mu podobne stvari dogajale tudi v časih, ko je igral za Torpedo in Šinik.

"Tega ne verjamem. Spahić je pošten fant. Imel je nekaj nesporazumov s klubom, želel je oditi. Niso mu dovolili in začeli širiti informacije, da se je dogovarjal za izide tekem. Emir česa takega ne bi nikoli napravil,“ je svojega izbranca v bran vzel bosanski selektor Miroslav Blažević, ki nima nobenih dvomov o tem, da bo Spahić še vedno nosil kapetanski trak. Seveda, če bo imel klub in igral. Za zdaj mu kaže dobro, saj je za njegove usluge zainteresiran samarski klub Krila Sovjetov, kjer je nekdaj žogo brcal Suad Filekovič.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.