Sodniku je zlomil roko

Foto: Žurnal24 Tale sodnik ima srečo, da nogometaša nista preveč agresivna.
Nekateri nogometaši zares ne morejo nadzorovati svojega vedenja. Mednje zagotovo spada J. P. s Hvara, ki je sodniku zlomil roko, ko mu je ta podelil rdeči karton zaradi prekrška.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Pijani sodnik

V športu se dogaja vse. Dobesedno. In včasih biti sodnik ni prav nič prijetno, nasprotno, je celo zelo boleče. Ko sta se v nogometni ligi otoka Hvara v Sućuraju spopadla NK Mladost in NK Poskok, je namreč eden od domačih igralcev hudo poškodoval delivca pravice, ki ga je z rdečim kartonom kaznoval zaradi grobega prekrška. 22-letnega J. P. je to tako ujezilo, da je sodnika najprej udaril s pestjo v obraz, nato pa ga je še brcnil v roko. Na sodnikovo nesrečo tako močno, da mu je levico zlomil. Lažje pa je bil poškodovan celo napadalec, ki mu grozi kazen zaradi kaljenja javnega reda in miru ter izzivanja neredov na športnih prizoriščih.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.