Sodnika z žogo v glavo

Foto: Žurnal24 Sodniško delo je včasih zelo nehvaležno, posebej v Rusiji.
Biti sodnik ni nevarno le takrat, ko delivec pravice sprejme sumljivo odločitev. Obstajajo tudi druge situacije, ko se sodnik vpraša, ali prostega časa raje ne bi preživel na družinskem izletu.
Oglej si celoten članek
 

Poglejte še ...

Pijani sodnik že sodil Gorici
Spotaknil je gledalca

Kaj takega je verjetno rojilo po glavi tudi možu v črnem, oprostite, rumenem, na srečanju Amkarja in Kubana v elitni ruski ligi. Podaja enega od nogometašev ga je zadela v glavo, sodnik pa je padel na travnik. Okrog njega so se takoj zbrali nogometaši obeh ekip, ga začeli tolažiti in prijateljsko trepljati. Končno primer sožitja med igralci in sodniki, pa čeprav je moral za to delivec pravice videti vse zvezde.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.